اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر؛

نشست «خانه دیگری» در برج میلاد | برشی از روزمرگی‌های زندگی

نشست «خانه دیگری» در برج میلاد | برشی از روزمرگی‌های زندگی
نشست پرسش و پاسخ فیلم «خانه دیگری» ساخته بهنوش صادقی با حضور کارگردان، ناصر هاشمی، پژمان بازغی، لیلا زارع، روشنک گرامی، بازیگران فیلم، عباس اکبری، تهیه کننده، مهنوش صادقی، فیلمنامه نویس، مستانه مهاجر، تدوینگر و جواد هاشمی، آهنگساز با اجرای محمود گبرلو امروز (یکشنبه دهم بهمن ماه) در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
[

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پژمان بازغی، در این نشست با انتقاد از عدم حضور منتقدان قدیمی در سالن گفت: دوران بی اعتمادی به فیلمسازان اول تمام شده است و تا زمانی که منتقدان و کارشناسان قدیمی فیلم ها را نبینند سینما تغییری نخواهد کرد و تنها باید منتظر یک اتفاق در سینما باشیم.
گبرلو در پاسخ به این انتقاد بازغی گفت: منتقدان در سالن های دیگر به تماشای فیلم ها خواهند نشست و نظراتشان را درباره فیلم خواهند نوشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

بازغی ادامه داد: در جشنواره فیلم اولی هایی خوبی را دیدم. در چند سال اخیر مردم فیلم خوب می‌خواهند و الزاما فیلم خوب نباید پرفروش باشد. کارگردانهای  فیلم اولی سواد و استعدادد کافی را دارند.  اگر فیلم نامه خوب برای من ارسال شود حتی اگر فیلم  کوتاه  خوبی باشد قطعا نقش را قبول خواهم کرد.

,

وی افزود: کارگردان و نویسنده در این فیلم به بخشی از زندگی  پرداخته‌اند و به این موضوع  اشاره کرده اند که ما به سنت ها و گذشته بی اهمیت و به گذشته نا امید هستیم.
صادقی در پاسخ به این سئوال که این فیلم بیشتر به فیلم های تلویزیونی شباهت دارد، گفت: به طور حتم این فیلم با نظر گروهی از کارشناسان  انتخاب شده است و بهتر است که انتخاب فیلم در بخش مسابقه را به کارشناسان واگذار کنیم.
وی درباره موضوع فیلم ادامه داد: به طور حتم فیلمنامه، هسته اصلی ساخت فیلم است. در این فیلم سعی کردیم روزمرگی ها و جزیئات زندگی جاری در جامعه را به سادگی نمایش دهیم.
صادقی در ارتباط با مشکلات جذب سرمایه برای فیلمساز اول گفت: به این دلیل که من تجربه حضور در سینما را داشتم به راحتی توانستم جذب سرمایه داشته باشم و این فیلم کاملا مستقل است.

,
,
,
,

هاشمی درباره لحنش در این فیلم گفت: من صداهای مختلفی را برای فیلم أتود زدم و کارگردان چیزی را که در فیلم می بینید انتخاب کرد.
وی در پاسخ به انتقادی درباره بازی اش در این فیلم، گفت: در فیلم بازیگران و کارگردان همدیگر را تصحیح می کنند و واقعا نمی دانم، چگونه می توانستم بهتر بازی کنم.
مهاجر،  مونتاژ این فیلم را حسی عنوان کرد و گفت: هر سکانس فیلم نسبت به زمان، حال و حس زندگی هر کدام از پرسوناژها تدوین شد. و تمرکز و آگاهی برای تدوین این فیلم کفایت می کرد.
اکبری با عذرخواهی از مشکل صدای فیلم گفت: از همه عوامل تولید  کمک‌ کردند که این فیلم ساخته شود تشکر می کنم. مجبورم یک نام را ببرم و  از مستانه مهاجر که برای فیلم ما زحمت کشید و تدوین خوبی بر روی فیلم انجام داد، تشکر می کنم.

,
,
,
,

وی ادامه داد: افرادی مثل پژمان بازغی برای  مخاطبان سینمت آشناترهستند و بقیه دوستان هم شناخته شده هستند اما همه چیز در فیلم بازیگر نیست و درست بازی کردن مهم تر است.

,

تهیه کننده فیلم با بیان اینکه به  تبلیغ شفاهی در اکران امیدوار هستیم، افزود: تهیه کننده هایی که سوپر استار ها را در فیلم می آورند پول زیادی دارند و یا نگرانند که فیلم آنها دیده نشود بهنوش صادقی در مورد این فیلم تجربه شخصی داشت و این موضوع خیلی به ما کمک کرد.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه