در بازرسی از یک کارگاه شیرینی پزی در فراشبند بیش از 100 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و نامرغوب همچون ژله، رنگ خوراکی و مواد اولیه تولید شیرینی، کشف و معدوم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نخل بیدار، کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه فراشبند با اعلام این خبر گفت: حین بازرسی بازرسان بهداشت محیط شبکه فراشبند از یک کارگاه شیرینی پزی واقع در شهر فراشبند بیش از 70 کیلوگرم ژله تاریخ گذشته و 30 کیلوگرم مغز گردوی فاسد و مقداری رنگهای غیر مجاز خوراکی کشف و پرونده متخلف برای اجرای ماده 13 قانون به مراجع قضایی تحویل داده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,, ,
مهندس "اکبر نوشادی" با هشدار در مورد بیماری های ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی، ابزار کار، محل تولید و فرآوری محصولات غذایی و همچنین استفاده از انواع مواد اولیه نامرغوب، از صاحبان مشاغل و صنوف حساس خواست در قبال سلامت شهروندان، همواره احساس مسئولیت داشته باشند.
,وی افزود: نخستین رسالت کارشناسان بهداشت، آموزش به اقشار مختلف مردم، اصناف و اطلاع رسانی درست و علمی به آنان است ولی در عین حال کارشناسان بهداشت محیط، به عنوان متولی سلامت جامعه، از هیچگونه تخلف بهداشتی، چشم پوشی نمی کنند.
,نوشادی به شهروندان توصیه کرد: از تهیه و خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تأیید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با موادغذایی بویژه اصناف حساس همچون رستوران ها، قنادی ها، مراکز تهیه و عرضه فست فود و نان فانتزی، مراتب را به سامانه 1490 اطلاع دهند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه