بازار بندرعباس تعطیل شد/ کسبه تا رفع مشکلات اعتصاب کردند
بازار بزرگ بندرعباس که به راسته بازار ترک ها معروف است، با اعتصاب کسبه و بستن درب مغازه ها، به تعطیلی کامل کشیده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ساحل؛ بازار بزرگ بندرعباس که به راسته بازار ترک ها معروف است، با اعتصاب کسبه و بستن درب مغازه ها، به تعطیلی کامل کشیده شد. کسبه در گفتگو با خبرنگار ندای ساحل اظهار کردند علت این اعتصاب اعلام نارضایتی تمام کسبه بازار بزرگ بندرعباس از نحوه فعالیت بازارشب(بازار دست فروشان) می باشد که متاسفانه با مجوز شهرداری اقدام به فعالیت می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,بازار شب از ۲ سال پیش فعالیت خود را در محوطه ی خالی روبروی بازار قدیم بندرعباس آغاز کرد که در ابتدا بنا بر این گذاشته شد که دستفروشان در طول هفته فقط ۲ الی ۳ روز مجوز فعالیت داشته باشند و در همان روزها نیز از ساعت ۹ شب به بعد اقدام به فعالیت نمایند که این مهم با گذشت زمان به فراموشی سپرده شد و کار به جایی رسیده است که در حال حاضر هر شب این بازار برپا می شود و به جای ساعت ۹ شب به بعد، از ظهر تا پاسی از شب اقدام به فروش اجناس می نمایند.
, ,
,
, نماینده بازار بزرگ بندرعباس در ادامه افزود: این گلایه را بارها به گوش مسئولان رسانده ایم اما متاسفانه هیچ کس جوابگوی ما نیست و در همین راستا ما به دفتر مقام معظم رهبری، به دفتر ریاست جمهوری، به وزارت صنعت و معدن و تجارت، به اصناف و سایر نهاد های مربوطه نیز مکاتباتی را داشته ایم اما متاسفانه تا کنون راه به جایی نبرده ایم.
,وی تصریح کرد: معضل دستفروشان قبلا هم وجود داشت و برای حل این معضل شهرداری اقدام به ساماندهی دستفروشان نمود و مکانی را در بازارچه ۲۲بهمن شهر بندرعباس برای آنها در نظر گرفت و تقریبا مشکل برای چند مدت حل شد، اما از ۲ سال پیش با اقدام عجیب خود شهرداری در مقابل بازار بزرگ اقدام به ارائه مجوز برای دست فروشان نموده اند که این اقدام نادرست شهرداری باعث رکود بازار بزرگ بندرعباس شده است.
, ,
,
, کسبه دیگر این بازار گفت: ما برای اجرای فرامین مقام معظم رهبری و همچنین حمایت از تولیدات داخلی خود را موظف نمودیم که اجناس تولید داخل را در این راسته بازار به فروش برسانیم، اما در آن سوی خیابان و در محوطه ای که توسط شهرداری به عنوان بازار شب آماده شده، اقدام به فروش بنجل ترین اجناس پینی می نمایند و ارائه اجناس بی کیفیت قاعدتا قیمت ها را کاهش داده و از این رو توانسته اند مشتریان مارا ره سم خودشان بکشند که این یعنی ضربه به تولید ملی و موجب تقویت بازار اجناس خارجی می شود.
,کسبه بازار در انتها عنوان نمودند: ما قصد نداریم که جلوی فعالیت دست فروشان را بگیریم و نان آنها را ببریم، اما از شهرداری و سایر نهادهای مرتبط خواهشمندیم که به این معضل رسیدگی نمایند و با تغییر مکان بازارشب و جابجایی آن از مقابل بازار روز، یا قانون مند نمودن آنها برای فعالیت بعد از اتمام ساعت کاری کسبه بازار قدیم، نسبت به رفع این مشکل و بازگشت آرامش به بازار بزرگ بندرعباس اقدام نمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه