لیلا گلزار کشاورز روستای فشتکه اول گفت: تولید محصولات ارگانیک میتواند راهی برای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان؛ مراسم تجلیل از برنجکاران ارگانیک کار محدوده منطقه آزاد انزلی تحت عنوان «سبزبج» عصر امروز در تالار فرهنگی منطقه آزاد انرلی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,در جریان این مراسم لیلا گلزار کشاورز روستای فشتکه اول که در تولید محصولات ارگانیک و ارتقاء شیوه های کشاورزی از سنتی به مدرن در این روستا فعالیت می کند مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.
در جریان این مراسم لیلا گلزار کشاورز روستای فشتکه اول که در تولید محصولات ارگانیک و ارتقاء شیوه های کشاورزی از سنتی به مدرن در این روستا فعالیت می کند مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.
در جریان این مراسم لیلا گلزار کشاورز روستای فشتکه اول که در تولید محصولات ارگانیک و ارتقاء شیوه های کشاورزی از سنتی به مدرن در این روستا فعالیت می کند مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.
,لیلا گلزار کشاورز روستای فشتکه اول شامگاه دوشنبه در خصوص کشت برنج ارگانیک که به مساحت ۴ هزار شالیزار ها خود اختصاص داده است به خبرنگار ما گفت: از مزایای مهم طرح ارکانیک،کاهش مصرف کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی، افزایش امنیت غذایی مصرف کنندگان، افزایش بهره وری در تولید محصول برنج، ارتقای معیشت کشاورزان و در نهایت حفظ آب و خاک و محیط زیست است.
,وی افزود:در کشت ارگانیک اعم از مکانیزه و سنتی،هیچ نوع سم و کود شیمائی استفاده نمی شود.
,این کشاورز ادامه داد:امروزه با توجه به بیماریهای رایج در کشورمان که براثر استفاده از این مواد شیمیایی بر میوهها و سبزیجات ایجاد شده توسعه محصولات ارگانیک میتواند راهی برای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها باشد.
این کشاورز ادامه داد:امروزه با توجه به بیماریهای رایج در کشورمان که براثر استفاده از این مواد شیمیایی بر میوهها و سبزیجات ایجاد شده توسعه محصولات ارگانیک میتواند راهی برای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها باشد.
,, ,
, ,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه