در دورانی که از سیستم سرمایشی خبری نبود و نمیشد ماهی را فریز کرد بهترین روش برای جلوگیری از فاسد شدن دودی کردن بود، روشی که هم اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلع رسانی هرمز، ماهی دودی یکی از سنتی ترین غذای مردم شمال کشور است و شمالی ها ماهی های مازاد خود را دودی می کنند تا آن را ماندگارتر کنند. در دورانی که از سیستم سرمایشی خبری نبود و نمیشد ماهی را فریز کرد بهترین روش برای جلوگیری از فاسد شدن دودی کردن بود، روشی که هم اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه