اخبار داغ

کارگاه تولید ماهی دودی+تصاویر

کارگاه تولید ماهی دودی+تصاویر
در دورانی که از سیستم سرمایشی خبری نبود و نمیشد ماهی را فریز کرد بهترین روش برای جلوگیری از فاسد شدن دودی کردن بود، روشی که هم اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلع رسانی هرمز، ماهی دودی یکی از سنتی ترین غذای مردم شمال کشور است و شمالی ها ماهی های مازاد خود را دودی می کنند تا آن را ماندگارتر کنند. در دورانی که از سیستم سرمایشی خبری نبود و نمیشد ماهی را فریز کرد بهترین روش برای جلوگیری از فاسد شدن دودی کردن بود، روشی که هم اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه