اخبار داغ

ردپای بی تدبیری در کنترل بازار گوشت؛

نامعادله صادرات و واردات گوشت گوسفندی / از افزایش نرخ دلار تا صادرات بی‌رویه

نامعادله صادرات و واردات گوشت گوسفندی / از افزایش نرخ دلار تا صادرات بی‌رویه
استان کرمانشاه، قطب تولید دام زنده با بی تدبیری مسئولان امر شاهد افزایش قیمت گوشت گوسفندی است که ردپای یک بی تدبیری در کنترل این بازار در آستانه ماه مبارک رمضان را نشان می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به  نقل از  مرصاد  کرمانشاه به عنوان قطب تولیدی دام زنده کشور دارای پتانسیل بسیار خوب در این حوزه است و محبوب ترین نژاد دامی یعنی نژاد سنجابی را داراست و در بازارهای صادراتی نیز حرفی برای گفتن دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

حالا حکایت کرمانشاه و گوشت گوسفندی همان حکایت کوزه گر و آب از کوزه شکسته خوردن است که با این همه استعداد در دامپروری کرمانشاهیان شاهد افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار هستند، قیمت هایی که حتی در هفته های اخیر به 60 تا 70 هزار تومان هم رسید.

از طرفی گوشت یکی از ضروری ترین اقلام مصرفی به ویژه در ماه رمضان است و قطعا شاهد افزایش تقاضا برای این کالا در روزهای آینده خواهیم بود و عدم کنترل بازار این حوزه دردسرهایی را برای شهروندان ایجاد خواهد کرد.

ا

امتناع دامداران از عرضه گوسفند به بازار /افزایش نرخ دلار و تاثیر بر واردات

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مرصاد، با اشاره به اینکه قیمت گوشت گوسفندی تغییری نکرده است، اظهار داشت: بر اساس آماری که ما داریم متوسط قیمت گوشت در استان کرمانشاه 45 هزار تومان است که در برخی شهرستانها حدود 43 هزار و در مرکز کرمانشاه مقداری بیشتر است.

وی درباره علل افزایش نرخ گوشت گوسفندی افزود: علت آن افزایش قیمت نهاده ها و شرایط اقلیمی بسیار خوبی است که در پی امتناع از عرضه گوسفند به بازار توسط دامدارهایی که قصد پرورش دام را دارند نهفته است.

شهبازی خاطر نشان کرد: روند افزایش قیمت دلار نیز بر روی قیمت گوشتهای وارداتی تاثیر گذار بوده است.

وی با اشاره به اینکه ما از نظر تامین گوشت گرم یا یخی مشکلی نداریم اما مردم معمولا استفاده نمی کنند افزود: برای ماه مبارک رمضان هم گوشت گوساله بدون استخوان منجمد شده و مرغ به اندازه نیاز تامین شده همچنین چندین رقم برنج اعلام شده که در طی ماه رمضان برای توزیع بین مردم در اختیار فروشگاه های بزرگ قرار داده می شود بنابراین ما از نظر تامین مشکلی نداریم.

ا

 

صادرات موجب برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا گوشت شده است

رئیس اتحادیه قصابی های استان کرمانشاه گفت: در بازار گوشت استان، صادرات موجب برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضا و در نتیجه افزایش قیمت گوشت شده است.

آمویی در گفت و گو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: در بازار کمبود برنج یا میوه باعث گرانی می شود الان نیز در میادین دام استان به علت صادرات جریان عرضه وتقاضا باهم همخوانی ندارد.

وی افزود: صادرات کنندگان با هر قیمتی توان خرید گوشت دارند و از آنجا که قیمت بالاتری پرداخت می کنند دامدار نیز اقدام به فروش گوشت به وی می کند این در حالی است که  ما نمی توانیم به آنها برسیم بر همین مبنا دست قصابان خالی می ماند.

آمویی گفت: در مرحله دوم نیز نرخ خدماتی که در کشتارگاه بوده خیلی بالاتر از استانهای دیگر و حدود دو برابر آن ها است این مسائل دست به دست هم داده تا قیمت گوشت گوسفندی افزایش یابد اگرچه همان صادرات علت اصلی است.

وی درباره راهکارهای بهبود این شرایط افزود: دیگر راهکاری وجود ندارد زمینه را خالی کردند مگر اینکه از جایی گوشت وارد شود که آن هم به درد مردم نمی خورد.

آمویی گفت: باید دام زنده وارد شود که آن هم می بایست قرنطینه شود اگر هم گوشت از قرقیزستان وارد شود از آنجا که  رسیدن گوشت به مناطق جنوبی کشور حدود یک هفته طول می کشد در حالی که عمر گوشت 72 ساعت نمی شود اقدام به توزیع گوشت گرم کرد در مجموع  کاری است که آقایان کرده اند و حالا نیز در آن مانده اند.

,

حالا حکایت کرمانشاه و گوشت گوسفندی همان حکایت کوزه گر و آب از کوزه شکسته خوردن است که با این همه استعداد در دامپروری کرمانشاهیان شاهد افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار هستند، قیمت هایی که حتی در هفته های اخیر به 60 تا 70 هزار تومان هم رسید.

,

از طرفی گوشت یکی از ضروری ترین اقلام مصرفی به ویژه در ماه رمضان است و قطعا شاهد افزایش تقاضا برای این کالا در روزهای آینده خواهیم بود و عدم کنترل بازار این حوزه دردسرهایی را برای شهروندان ایجاد خواهد کرد.

,

ا

, ا,

امتناع دامداران از عرضه گوسفند به بازار /افزایش نرخ دلار و تاثیر بر واردات

, امتناع دامداران از عرضه گوسفند به بازار /افزایش نرخ دلار و تاثیر بر واردات,

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مرصاد، با اشاره به اینکه قیمت گوشت گوسفندی تغییری نکرده است، اظهار داشت: بر اساس آماری که ما داریم متوسط قیمت گوشت در استان کرمانشاه 45 هزار تومان است که در برخی شهرستانها حدود 43 هزار و در مرکز کرمانشاه مقداری بیشتر است.

,

وی درباره علل افزایش نرخ گوشت گوسفندی افزود: علت آن افزایش قیمت نهاده ها و شرایط اقلیمی بسیار خوبی است که در پی امتناع از عرضه گوسفند به بازار توسط دامدارهایی که قصد پرورش دام را دارند نهفته است.

,

شهبازی خاطر نشان کرد: روند افزایش قیمت دلار نیز بر روی قیمت گوشتهای وارداتی تاثیر گذار بوده است.

,

وی با اشاره به اینکه ما از نظر تامین گوشت گرم یا یخی مشکلی نداریم اما مردم معمولا استفاده نمی کنند افزود: برای ماه مبارک رمضان هم گوشت گوساله بدون استخوان منجمد شده و مرغ به اندازه نیاز تامین شده همچنین چندین رقم برنج اعلام شده که در طی ماه رمضان برای توزیع بین مردم در اختیار فروشگاه های بزرگ قرار داده می شود بنابراین ما از نظر تامین مشکلی نداریم.

,

ا

, ا,

 

,

صادرات موجب برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا گوشت شده است

, صادرات موجب برهم خوردن توازن عرضه و تقاضا گوشت شده است,

رئیس اتحادیه قصابی های استان کرمانشاه گفت: در بازار گوشت استان، صادرات موجب برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضا و در نتیجه افزایش قیمت گوشت شده است.

,

آمویی در گفت و گو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: در بازار کمبود برنج یا میوه باعث گرانی می شود الان نیز در میادین دام استان به علت صادرات جریان عرضه وتقاضا باهم همخوانی ندارد.

,

وی افزود: صادرات کنندگان با هر قیمتی توان خرید گوشت دارند و از آنجا که قیمت بالاتری پرداخت می کنند دامدار نیز اقدام به فروش گوشت به وی می کند این در حالی است که  ما نمی توانیم به آنها برسیم بر همین مبنا دست قصابان خالی می ماند.

,

آمویی گفت: در مرحله دوم نیز نرخ خدماتی که در کشتارگاه بوده خیلی بالاتر از استانهای دیگر و حدود دو برابر آن ها است این مسائل دست به دست هم داده تا قیمت گوشت گوسفندی افزایش یابد اگرچه همان صادرات علت اصلی است.

,

وی درباره راهکارهای بهبود این شرایط افزود: دیگر راهکاری وجود ندارد زمینه را خالی کردند مگر اینکه از جایی گوشت وارد شود که آن هم به درد مردم نمی خورد.

,

آمویی گفت: باید دام زنده وارد شود که آن هم می بایست قرنطینه شود اگر هم گوشت از قرقیزستان وارد شود از آنجا که  رسیدن گوشت به مناطق جنوبی کشور حدود یک هفته طول می کشد در حالی که عمر گوشت 72 ساعت نمی شود اقدام به توزیع گوشت گرم کرد در مجموع  کاری است که آقایان کرده اند و حالا نیز در آن مانده اند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه