اخبار داغ

جلساتی که صرفاً جنبه صرف چای و شیرینی دارند! / استاندار کردستان: جلسات متعدد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نتیجه‌بخش نیست

جلساتی که صرفاً جنبه صرف چای و شیرینی دارند! / استاندار کردستان: جلسات متعدد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نتیجه‌بخش نیست
استاندار کردستان گفت: جلسات متعدد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نتیجه بخش نبود و قوانین، پژوهش ها و کمیته های متعدد داریم اینکه چرا نتیجه نمی گیریم گره بزرگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، باز هم زنگ اعتیاد به صدا در آمد. با این تفاوت که این بار این زنگ را می‌توان در گوشه گوشه‌ی استان کردستان شنید. با وجود این‌که اعتیاد حتی در درون خانواده‌های این شهر نیز ریشه دوانده است اما هنوز هم مسئولان دستگاه‌های متولی آمار دقیقی برای بررسی این آسیب اجتماعی در کردستان ارائه نکرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,

اما آنچه که مسلم است این است که با گذشت تقریبا چند سال از برگزاری جلسات متعدد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و آمار‌های تکان دهنده‌ای که گفته می شود هنوز هم کردستان درگیر اعتیاد است و این وضع بدتر شده که بهتر نشده است!
 

,
,

, ,

 

,

در مطلبی که از خبرگزاری ایرنا خروجی یافته آمده است که، بهمن مرادنیا روز سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: جلسات متعدد نتیجه بخش نبود و قوانین، پژوهش ها و کمیته های متعدد داریم اینکه چرا نتیجه نمی گیریم گره بزرگی است.

,


وی با اشاره به اینکه از برخی دستگاه ها انتظارات بیشتری در این ارتباط می رود، افزود: صدا و سیما، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان می توانند در این عرصه اثرگذارتر باشند.

,
,


مرادنیا با تاکید بر لزوم برنامه ریزی دستگاه های مرتبط در حوزه مقابله با مواد مخدر تاکید کرد: هر 6 ماه یا هر سه ماه عملکرد هر دستگاه باید ارزیابی و گزارشی از آن تهیه و در اختیار شورا قرار گیرد.

,
,


استاندار کردستان با بیان اینکه نیاز به عزم و اراده ای وجود دارد، یادآور شد: پیشتر 32 دستگاه متولی اعتیاد در کشور بودند که اکنون 37 دستگاه در این حوزه مسئولیت دارند.

,
,


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان هم در این نشست گفت: در مجموع سال گذشته هشت میلیارد ریال در قالب طرح ملی، اعتبارات ردیف ستاد مبارزه با مواد مخدر توسط دستگاه های اجرایی، ادارات و دستگاه های مرتبط با حوزه مواد مخدر هزینه شده است.

,
,


سلیم کریمی افزود: اعتبارات از این پس در قالب طرح ملی مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردان و پیش سازه ها با رویکرد اجتماعی هزینه می شود.

,
,


وی با اشاره به اینکه مبنای ما کاهش 25 درصدی اعتیاد تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه است، اظهار داشت: آیتم های بیشتری در این طرح برای کمیته فرهنگی و پیشگیری در نظر گرفته شده و بیش از سایر بخش ها مورد توجه قرار دارد.

,
,


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با بیان اینکه میزان اعتیاد در محیط های کاری استان در مقایسه با دیگر استان های کشور در رده های پایین قرار دارد، افزود: البته این میزان در مقایسه با جمعیت استان میزان بالایی محسوب می شود.

,
,


رئیس حوزه هنری استان کردستان هم در این نشست با تاکید بر اینکه در مقابله با اعتیاد باید کار فرهنگی کرد، گفت: اجرای کارهای فرهنگی باید به متخصصین این حوزه سپرده شود.

,
,


امین مرادی با بیان اینکه کار هنری نیاز به انگیزه دارد، افزود: آثاری توسط حوزه هنری استان با موضوع اعتیاد تهیه و تولید شد ولی تاکنون اعتباری در این رابطه اختصاص داده نشده است.

,
,


مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان هم در این نشست گفت: بخشی از سیاست های حوزه اجتماعی حمایت گرانه است اما بخشی دیگر هدایت گرانه و در راستای همنوا کردن سیاست ها است.

,
,


فرانک قدسی اضافه کرد: نبود اعتبار و نیروی انسانی یک طرف قرار می گیرد اما مسئولیت پذیری و اهتمام در انجام امور در طرف دیگر قرار دارد که می تواند در بسیاری از کارها کمک کند.

,
,


وی گفت: مشکلی در تخصیص اعتبار وجود ندارد بلکه مشکل در مدیریت در هزینه ها و چگونگی توزیع این اعتبارها است.

,
,


قدسی یادآور شد: تفاهم نامه هایی که برای ادارات ارسال شده مورد بررسی قرار می گیرد تا مشخص شود آیا برنامه هایی در رابطه با کنترل اعتیاد دارند.

,
,

 

,

, ,

 

,

پیش تر سلیم کریمی رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، گفته بود؛ 21 هزار نفر معتاد در استان کردستان وجود دارد که 9 هزار نفر از آنها در سنندج زندگی می‌کنند.

,

 

,

وی عنوان کرده بود: رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان عنوان کرد: میانگین شیوع اعتیاد در میان بانوان در کشور حدود 10 درصد است اما این میزان در استان کردستان حدود 4 تا 6 درصد است که متاسفانه اکثر آنها هم غیربومی هستند.

,

 

,

, ,

 

,

اما باید دید دلیل اصلی روی آوردن این خانواده‌ها به اعتیاد چه می‌تواند باشد که مسلما با ایجاد کمپین‌های مختلف برای‌ترک اعتیاد تنها صورت مسئله پاک می‌شود و دلیل اصلی همچنان نادیده گرفته خواهد شد. یکى از مهمترین مسائل و مشکلات اجتماعى مردم استان کردستان بیکارى است. بیکارى یکى از عوامل افزایش جرم و جنایت محسوب مى‏شود.
 

,
,

باید دید آیا مسئولان دستگاه‌های متولی در صدد رفع این مشکلات خواهند بود یا به قول آقای استاندار همچنان به برگزاری جلسات بی نتیجهاکتفا خواهند کرد!
 

,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه