اخبار داغ

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمان:

تولید صیفی جات کرمان به ۲۳ هزار تن در سال می رسد/برداشت سالانه ۸ میلیون گل شاخه

تولید صیفی جات کرمان به ۲۳ هزار تن در سال می رسد/برداشت سالانه ۸ میلیون گل شاخه
لطفعلی زاده گفت : سهم استان کرمان از 160 هکتار سطح گلخانه ایی ، 146 هکتار آن به سبزی و صیفی جاتی نظیر خیار _ گوجه و فلفل اختصاص دارد و 14 هکتار نیز به گل و گیاهان زینتی اختصاص داده شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لطفعلی زاده مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی در گفنگو با راه آرمان گفت: در حال حاضر سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای در ایران تقریبا  11هزار  هکتار است که سهم استان کرمان از این مقدار تنها  160 هکتار می باشد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی افزود : سهم استان کرمان از 160 هکتار سطح گلخانه ایی ،  146 هکتار آن به سبزی و صیفی جاتی نظیر خیار _ گوجه و فلفل اختصاص دارد و 14 هکتار نیز به گل و گیاهان زینتی اختصاص داده شده و باید یاد اور شد که  تولید محصولات سبزی و صیفی در استان کرمان 23000 تن و تولید  8 میلیون گل شاخه می باشد.

,

لطفعلی زاده با بیان اینکه با توجه به کمبود آب در این استان و واقع شدن پهنه وسیعی از اراضی استان در منطقه خشک و نیمه خشک و کمبود نزولات آسمانی ، تبخیر و تعرق شدید در اثر خشکسالی های اخیر امکان افزایش سطوح زیر کشت فراهم نمی باشد، افزود : بایستی از برنامه ای اصولی در جهت  افزایش تراکم بوته در واحد سطح،  افزایش عملکرد و تولید در محیط های کنترل شده بهره مند گردید به این جهت ایجاد گلخانه به دلیل امکان کنترل عوامل اقلیمی، استفاده بهینه از منابع محدود آب و خاک و امکان افزایش بهره وری تولید به ازای واحد سطح به عنوان یک روش تولید نوین مورد توجه دست اندرکاران بخش کشاورزی قرار گرفته است .

,

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمان با بیان اینکه  اشتغال زایی پایدار نیروهای انسانی از مزایا ی گلخانه است ،  خاطر نشان کرد : از مهمترین مزایای احداث گلخانه ها  بهینه نمودن استفاده از منابع و نهاده های تولید، کاهش ریسک تولید و کنترل بهتر شرایط محیطی، افزایش 10-12 برابری تولیدات در گلخانه نسبت به فضای باز ، کاهش 8 تا 10 برابری مصرف آب نسبت  به میزان محصول تولیدی در مقایسه با فضای باز، امکان تولید محصولات خارج از فصل و افزایش مدت برداشت محصولات و کاهش هزینه های تولید به ازای هر کیلوگرم محصول و افزایش بازدهی اقتصادی نسبت به فضای باز می باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه