اخبار داغ

حمایتی هنرمندانه از کالای ایرانی/ همت بلند بانوان بسیجی برای حمایت از تولید داخلی

حمایتی هنرمندانه از کالای ایرانی/ همت بلند بانوان بسیجی برای حمایت از تولید داخلی
بانوان هنرمند و بسیجی شهرستان میرجاوه توانسته اند با تولید صنایع دستی باکیفیت گامی مثبت در جهت حمایت از تولید داخلی بردارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، صنایع دستی جزء جدایی ناپذیری از هویت فرهنگی جامعه محسوب می‌شود، چراکه تاثیر بسزایی در حوزه فرهنگ، اشتغال و اقتصاد دارند.

صنایع دستی ایران یکی از زیباترین، متنوع‌ترین و باکیفیت‌ترین صنایع دستی موجود در جهان است و صنایع دستی بعد از نفت پردرآمدترین کالای صادراتی است اما به دلیل غفلت و بی‌توجهی مهجور مانده، در حالی‌که نقش و اهمیتی که صنایع دستی در دو بخش اشتغال و گردشگری دارد آنچنان می باشد که می تواند باعث رونق اقتصادی کشور شود.
عظیمی یکی از بانوان بسیجی شهرستان میرجاوه توانسته با استفاده از وام 50میلیون ریالی بسیج سازندگی هنر سکه دوزی خود را بسط داده و آن را به منبع درآمدی برای خود و ند نفر دیگر تبدیل کرده است.
خانم عظیمی دراین باره می گوید: صنایع دستی نمادی نماد و فرهنگ کشور و محل زندگی ماست  با گسترش تولید و عرضه به بازار مصرف می توانیم علاوه برحمایت از تولید داخلی از فروش صنایع دستی تقلبی و چینی جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: من توانستم سکه دوی را به چندین کارآموز دیگر بیاموزم و صنایع دستی تولیدی دست خود را در بازار شهرستان و مرکز استان به فروش برسانیم.
رخساره ابراهیمی یکی از بانوان بسیجی شهرستان و مدیر شرکت تعاونی صنایع دستی تفتان دستاورد شهرستان میرجاوه بیان کرد: حمایت از صنایع دستی تولید داخلی باید در راس کار مسئولین مربوط قرار بگیردو ضمن حمایت از هنرمندان این صنایع، در زمینه ایجاد اشتغال، بازاریابی و صادرات این آثار اقدامی انجام داد.
وی افزود: شرکت صنایع دستی تفتان دستاورد فعالیت های مختلفی در زمینه صنایع دستی از جمله سوزن دوزی، خامه دوزی، سکه دوزی، قیطان دوزی، گلیم بافی، طراحی و دوخت لباس محلی، پریوار دوزی و غیره دارد و سالانه 600 مددجو آموزش صنایع دستی می بینند و تولیدات خود را در بازارهای سیستان و بلوچستان و حتی سایر استان های کشور به فروش می
ابراهیمی عنوان کرد:با تولید صنایع دستی ایرانی توسط این بانوان میتوان گامی هرچند کوتاه در رونق اقتصادی و جذب گردشگر به وجود آورد.
این کارآفرین بسیجی ایجاد بازار فروش مناسب و تلاش برای از میان برداشتن موانع صادراتی را بهترین راحل برای توسعه صنایع دستی ایرانی می داند و لزوم این امر را در همکاری همه جانبه مسئولین برای جلوگیری از واردات صنایع دستی بی کیفیت چینی و پاکستانی به کشور عنوان می کند.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه