اخبار داغ

گزارش تصویری/ کارگاه پخت زولبیا و بامیه

گزارش تصویری/ کارگاه پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس عکس عصرهامون، پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرویس عکس , عصرهامون, ، پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه