اخبار داغ

گزارش تصویری/

برداشت چای بهاره در املش گیلان/تصاویر

برداشت چای بهاره در املش گیلان/تصاویر
همزمان با اواخر ماه اردیبهشت برداشت و فرآوری چای بهاره در مزارع گیلان آغاز شده است.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرق چایی بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایی‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است.ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد. که از این باغات ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت شود که ۴۵ هزار تن آن مربوط به چین بهاره است.چایکاران در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز برداشت می شود.90 درصد چای کشور در گیلان تولید می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه