اخبار داغ

برداشت فندق از ۳ هزار هکتار باغات قزوین آغاز شد

برداشت فندق از ۳ هزار هکتار باغات قزوین آغاز شد
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: عملیات برداشت فندق از ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبری در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: استان قزوین در تولیدات انواع محصولات کشاورزی جایگاه خاصی در کشور دارد و در برخی محصولات در رده های اول تا پنجم قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی افزود: داستان قزوین همچنین رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید محصول فندق را پس از استان گیلان در کشور به خود اختصاص داده است که این جایگاه ایجاب می‌کند برای توسعه باغات آن اقدام لازم صورت گیرد.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: عملیات برداشت فندق از سطح ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است و پیش بینی می‌شود امسال بیش از  ۳ هزار و ۳۰۰ تن محصول فندق در این باغات کشت شده تولید و برداشت شود.

وی افزود: از ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از سطح باغات فندق استان حدود ۳ هزار و ۱۵۰ هکتار باغات بارور و ۸۰ هکتار به صورت غیر بارور است.

این مسئول گفت: همچنین توسعه باغات در اراضی شیبدار و کمک به توسعه باغات از طریق یارانه نهال و اندام های تکثیری از برنامه‌های در دست اقدام این مدیریت برای افزایش تولید محصول فندق است.

اکبری بیان کرد: تشکیل تعاونی تولید باغداران فندق در هر منطقه، ایجاد انبارهای مناسب نگهداری محصولات، ایجاد باغ مادری و نهالستان استاندارد و استفاده از ارقام مناسب و گرده دهنده، هرس جهت نوردهی و کاهش تعداد تنه‌ها و تغذیه و کود دهی مناسب از مهمترین برنامه های پیشنهادی برای توسعه این محصول در استان قزوین است.

انتهای پیام/

,

وی افزود: داستان قزوین همچنین رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید محصول فندق را پس از استان گیلان در کشور به خود اختصاص داده است که این جایگاه ایجاب می‌کند برای توسعه باغات آن اقدام لازم صورت گیرد.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: عملیات برداشت فندق از سطح ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است و پیش بینی می‌شود امسال بیش از  ۳ هزار و ۳۰۰ تن محصول فندق در این باغات کشت شده تولید و برداشت شود.

وی افزود: از ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از سطح باغات فندق استان حدود ۳ هزار و ۱۵۰ هکتار باغات بارور و ۸۰ هکتار به صورت غیر بارور است.

این مسئول گفت: همچنین توسعه باغات در اراضی شیبدار و کمک به توسعه باغات از طریق یارانه نهال و اندام های تکثیری از برنامه‌های در دست اقدام این مدیریت برای افزایش تولید محصول فندق است.

اکبری بیان کرد: تشکیل تعاونی تولید باغداران فندق در هر منطقه، ایجاد انبارهای مناسب نگهداری محصولات، ایجاد باغ مادری و نهالستان استاندارد و استفاده از ارقام مناسب و گرده دهنده، هرس جهت نوردهی و کاهش تعداد تنه‌ها و تغذیه و کود دهی مناسب از مهمترین برنامه های پیشنهادی برای توسعه این محصول در استان قزوین است.

انتهای پیام/

,

وی افزود: داستان قزوین همچنین رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید محصول فندق را پس از استان گیلان در کشور به خود اختصاص داده است که این جایگاه ایجاب می‌کند برای توسعه باغات آن اقدام لازم صورت گیرد.

,

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: عملیات برداشت فندق از سطح ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است و پیش بینی می‌شود امسال بیش از  ۳ هزار و ۳۰۰ تن محصول فندق در این باغات کشت شده تولید و برداشت شود.

,

وی افزود: از ۳ هزار و ۲۳۰ هکتار از سطح باغات فندق استان حدود ۳ هزار و ۱۵۰ هکتار باغات بارور و ۸۰ هکتار به صورت غیر بارور است.

,

این مسئول گفت: همچنین توسعه باغات در اراضی شیبدار و کمک به توسعه باغات از طریق یارانه نهال و اندام های تکثیری از برنامه‌های در دست اقدام این مدیریت برای افزایش تولید محصول فندق است.

,

اکبری بیان کرد: تشکیل تعاونی تولید باغداران فندق در هر منطقه، ایجاد انبارهای مناسب نگهداری محصولات، ایجاد باغ مادری و نهالستان استاندارد و استفاده از ارقام مناسب و گرده دهنده، هرس جهت نوردهی و کاهش تعداد تنه‌ها و تغذیه و کود دهی مناسب از مهمترین برنامه های پیشنهادی برای توسعه این محصول در استان قزوین است.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه