اخبار داغ

کارگران کنتورسازی قزوین؛

استاندار قزوین توصیه‌های امام جمعه را عملیاتی کند/ هنوز فرزندانمان را در مدرسه ثبت‌نام نکردیم/ وعده‌های مسئولان دردی را درمان نمی‌کند

استاندار قزوین توصیه‌های امام جمعه را عملیاتی کند/ هنوز فرزندانمان را در مدرسه ثبت‌نام نکردیم/ وعده‌های مسئولان دردی را درمان نمی‌کند
کارگران کنتورسازی گفتند: به بازگشایی مدارس نزدیک می‌شویم و نتوانسته‌ایم فرزندانمان را ثبت نام و لباس و کیف و کفش و لوازم مدرسه برای آن‌ها تهیه کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، چند روز متوالی است که شاهد تجمع کارگران کنتور سازی قزوین در مقابل استانداری قزوین هستیم که عدم دریافت حقوق و تعطیلی شرکت اصلی‌ترین مطالبه آن‌هاست و حتی حضور آن‌ها در دانشگاه‌ بین المللی امام خمینی(ره) قزوین مصادف با سفر وزیر کشور برای بیان مطالباتشان هم نتیجه‌ای نداشت و وزیر بدون توجه به این موضوع قزوین را ترک کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

به گفته این کارگران ۷سال است که درحال اعتراض و برگزاری تجمع و پیگیری مشکلات خود هستند اما تا به امروز هیچ مشکلی حل نشده است.

,

کارگران شرکت کنتور سازی در گفت‌وگو با خبرنگار شاخص، اظهار کردند: تا کنون مسئولین برای کارگران کنتور سازی کاری انجام نداده‌‎اند؛ آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین نیز در نماز جمعه استاندار را خطاب قرار دادند تا به این مشکل رسیدگی کند.

, شاخص،,

, ,

 

,

این کارگران افزودند: ما انتظار داشتیم که مسئولین در برابر مطالبات ما راهکاری در پیش گیرند تا به حق و حقوق خود برسیم اما موضوع برعکس شده است.

,

کارگران شرکت کنتور سازی ابراز کردند: به ما می‌گویند که تعدادی از کارگران تا پایان شهریور قرارداد ببندند اما ما نمی‌توانیم قرارداد هجده روزه ببندیم و از طرفی باید همه کارگران به کار خود برگردند نه اینکه فقط با تعدادی از آن‌ها قرارداد بسته شود.

,

این کارگران عنوان کردند: هیچکدام از مسئولین هم اهمیت نمی‌دهند اما چشم انتظار برگزاری جلساتی هستیم که با اتخاذ تصمیمات و راهکارهای درست به نتیجه برسیم.

,

کارگران خاطرنشان کردند: با استاندار جدید هم دیدار صورت نگرفته است، ما انتظار داریم با توجه به توصیه‌هایی که امام جمعه قزوین داشتند نیز مسئولین از خواب بیدار شوند و برای کاگران کاری از پیش ببردند.

,

کارگران شرکت کنتورسازی ادامه دادند: روز گذشته هفتمین تجمع را داشتیم و مسئولین درجواب به ما می‌گویند که شرکت خصوصی است و ما نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم.

,

آن‌ها با اشاره به زندانی بودن مدیرعامل شرکت، تصریح کردند: چطور فردی که در زندان است بر امورات شرکت نظارت دارد درحالی که این موضوع نظم و امنیت ما را برهم زده است و هیچ برخوردی هم با آن نمی‌شود.

,

کارگران شرکت کنتورسازی افزودند: ما وابسته به هیچ جناحی نیستیم و فقط می‌خواهیم به حق و حقوق خود برسیم و به کار خود برگردیم و به مشکلات ما رسیدگی شود.

,

این کارگران یادآور شدند: به بازگشایی مدارس نزدیک می‌شویم و نتوانسته‌ایم فرزندانمان را ثبت نام و لباس و کیف و کفش و لوازم مدرسه برای آن‌ها تهیه کنیم.

,

, ,

کارگران گفتند: متاسفانه مسئولین رسیدگی نمی‌کنند و فقط وعده‌های توخالی به ما می دهند و از رسیدگی به مشکلات کارگری چشم پوشی می‌کنند.

,

آن‌ها ابراز کردند: مسئولین شرکت می ‌خواهند از بیمه و زحمات چند ساله ما چشم پوشی کنند و قرارداد جدید ببندند که این کار به نفع خودشان است؛ ما چطور از حق خودمان دفاع کنیم؟

,

این کارگران بیان کردند: شرکت مواداولیه و نیروی کارگر ماهر و دستگاه‌های پیشرفته دارد اما متاسفانه مدیریت مناسبی ندارد و ما نیاز به یک مدیر لایق برای شرکت کنتور سازی هستیم.

,

 

,

به گزارش شاخص، شرکت کنتورسازی در سال ۱۳۴۷ تأسیس شد و با رونق تولیدی که پیدا کرده بود تولیدات این شرکت به کشورهای مختلف صادر می‌شد، اما در سال ۸۸ در روند خصوصی‌سازی شرکت و تخلف مالی در جریان عرضه سهام آن، امروز درهای آن به روی کارگرانی که عمر خود را پشت خط‌های تولید این کارخانه گذراندند، بسته شده است. فرمان تعطیلی کارخانه از سوی سرپرست شرکت کنتورسازی با عنوان «نبود مواد اولیه» صادر شده است.

,  شاخص،,

کنتورسازی ایران که از سال ۱۳۸۱ در بورس پذیرفته شده بود، در سال‌های ابتدایی دولت نهم زمینه خصوصی‌سازی کاملش فراهم شد. سرانجام سهام حاکمیتی این شرکت در سال ۱۳۸۷ از طریق بازار بورس در سومین مرحله عرضه، با سه برابر قیمت پایه به شرکت سرمایه‌گذاری و تجارتی معین رنان واگذار شد. در نهایت قریب به ۷۰ درصد سهام در اختیار شرکت سرمایه‌گذاری و تجارتی معین رنان قرار گرفت.

,

هشت درصد از سهام نیز متعلق به شرکت آیترون و مابقی سهام نیز در بازار بورس به صورت شناور در اختیار دیگر سهام‌داران قرار گرفت؛ سهامی که با اسم رمز «واگذاری به کارگران» خصوصی‌سازی، اندک پس‌انداز کارگران را جذب کرده و امروز لقب «مال‌باخته» به آنها داده است.

,

۱۸۰کارگر در این شرکت درحال فعالیت هستند که از سال ۹۵ و به مدت ۲۴ماه حقوقی درقبال کارکردهای خود دریافت نکرده‌اند همچنین این کارگران بطور قراردادی در این شرکت مشغول فعالیت هستند و تنها چند نفر از این افراد استخدام رسمی شده‌اند.

,

بدهی این شرکت بالغ بر هزار و ۱۰۰میلیارد تومان است که سهم کارگران در مقابل این رقم بزرگی مبلغ ناچیزی به شمار می‌رود که حدود ۳۰۰میلیارد تومان آن برای پرداخت مالیات و بدهی به بانک است.

,

انتهای پیام/ 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه