اخبار داغ

معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل ارشاد خراسان شمالی:

اختصاص مبلغ یک میلیارد تومان به مجتمع فرهنگی و هنری شهید مطهری جاجرم

اختصاص مبلغ یک میلیارد تومان به مجتمع فرهنگی و هنری شهید مطهری جاجرم
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی با بیان اینکه مبلغ یک میلیارد تومان به مجتمع فرهنگی و هنری شهید مطهری جاجرم اختصاص یافته است، گفت: در تلاشیم تا به زودی این مجتمع را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری جاجرم، علی اکبر طهماسبی در نشست هم اندیشی با اصحاب فرهنگ و هنر جاجرم گفت: واگذاری مجتمع های فرهنگی و هنری به بخش خصوصی یکی از رویکردهای اصلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای کمک به اقتصاد فرهنگ و هنر می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم,

وی، با بیان اینکه مبلغ یک میلیارد تومان به مجتمع فرهنگی و هنری شهید مطهری جاجرم اختصاص یافته است، اظهار داشت: در تلاشیم تا به زودی این مجتمع را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا شاهد رونق بیش از پیش فعالیت های فرهنگی و هنری از سوی هنرمندان در شهرستان جاجرم باشیم.

,

طهماسبی، افزود: استان خراسان شمالی در کشور جزء استان های برتر و پیشگام در امر واگذاری مجتمع های فرهنگی و هنری به بخش خصوصی است که از این طریق شاهد رونق فعالیت های فرهنگی وهنری هستیم.

,

علی اصغر شکوری، سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی جاجرم ضمن تشکر و قدردانی از مدیر سابق مجتمع فرهنگی و هنری این شهرستان، گفت: رونق مجتمع فرهنگی هنری ،پیگیری راه اندازی سینما در جاجرم ،تعامل با هنرمندان از اهم ضروریات در شهرستان به شمار می رود و امیدواریم مدیریت جدید مجتمع بتواند گامی در راستای توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری بردارد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه