لبنان ۲۴:
انتقام ایران با هدف گرفتن ۲ پایگاه آمریکا آغاز شد
شبکه خبری لبنان ۲۴ بامداد امروز (چهارشنبه) در خبری فوری گزارش کرد: انتقام سخت ایران با شلیک ده ها فروند موشک بالستیک به ۲ پایگاه نظامی آمریکا در عراق آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برپایه این گزارش، ۱۰ فروند موشک به پایگاه نظامیان آمریکا در عین الاسد در استان الانبار در غرب عراق و چندین فروند موشک هم به پایگاه نظامی آنان در اربیل در شمال این کشور شلیک و موجب خسارت های فراوان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,لبنان ۲۴ افزود: منابع کاخ سفید و نیز وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) «دونالد ترامپ» رییس جمهوری این کشور را در جریان شلیک موشک های ایران به پایگاه های نظامی آمریکایی ها در عراق قرار داده اند و او غافلگیر شده و اکنون اوضاع را رصد و پیگیری می کند.
, دونالد ترامپ,این شبکه خبری لبنانی اعلان کرد که همه ی پایگاه های نظامی آمریکایی ها در منطقه ی خاورمیانه در حالت آماده باش قرار گرفته اند.
,لبنان ۲۴ اضافه کرد: شلیک موشک های بالستیک ایران به پایگاه های یاد شده در واکنش به عملیات تروریستی آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی فرمانده (شهید) نیروی قدس سپاه، انجام گرفت.
, قاسم سلیمانی,سلیمانی به همراه ۹ نفر دیگر بامداد جمعه (سیزدهم دی) در مسیر فرودگاه بغداد و به دستور رییس جمهوری آمریکا با پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) به شهادت رسید.
,منبع: ایرنا
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه