اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر:

صندوق حمایت از ورزشکاران اعتبار ندارد/ایجاد بانک اطلاعاتی ورزشی و اماکن در بابلسر

صندوق حمایت از ورزشکاران اعتبار ندارد/ایجاد بانک اطلاعاتی ورزشی و اماکن در بابلسر
رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر با بیان اینکه صندوق حمایت از ورزشکاران در بابلسر وجود دارد اما در آن اعتباری نیست گفت: صندوق خیرین ورزش‌ساز را امسال تاسیس می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، یاسر ابراهیم‌زاده سه شنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: خبرنگاران، رابط بین مسئولان و مشکلات مردم و بازوان پرتوان مدیران هستند.

وی با اشاره به اینکه خدمات خوبی در زمینه ورزشی انجام شده و وارد فاز جدیدی از خدمات شدیم خاطرنشان کرد: به هیات‌ها تاکید شده تا در اختیار مردم باشند.

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر تصریح کرد: بیش از ۲۵ مدال آسیایی، جهانی و‌ بین‌المللی امسال توسط ورزشکاران بابلسری کسب شده که در طول مدت سال‌های قبل بی‌نظیر بوده است.

ابراهیم‌زاده با بیان اینکه به ۶۰ روستا تجهیزات ورزشی اعطا شده است گفت: تاکنون بیش از هشت هزار و 500 ورزشکار سازمان یافته داریم که این موضوع تا پایان سال به ۹ هزار می‌رسد.

وی از برگزاری ۳۰ اردوی تیم‌های ملی در بابلسر خبر داد و یادآور شد: در زمینه عمرانی هم کارهای خوبی صورت گرفت که اسکله قایقرانی و سالن ورزشی احمدکلا از جمله این اقدامات بود.

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر با اشاره به اینکه خانه بوکس تا پایان سال مالی یعنی تیر ماه ۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد افزود: به‌دنبال احداث دو پروژه جدید خانه تنیس روی میز و نخستین چمن مصنوعی دولتی در ورزشگاه شهید علیزاده هستیم.

ابراهیم زاده ادامه داد: بیش از ۱۵۰ برنامه برای دهه فجر پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: به دلیل شرایط اقتصادی نامناسب و آورده ورزشی کم از درخواست میزبانی برای برگزاری تور تک ستاره والیبال ساحلی منصرف شده‌ایم.

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر خاطرنشان کرد: برنامه داریم تا بانک اطلاعاتی ورزشی و اماکن در روستاها و شهر ایجاد کنیم.

ابراهیم‌زاده با بیان اینکه صندوق حمایت از ورزشکاران در بابلسر وجود دارد اما در آن اعتباری نیست تصریح کرد: صندوق خیرین ورزش‌ساز را امسال تاسیس می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه متولی ورزش شهر اداره ورزش است یادآور شد: هر ارگانی می‌خواهد کار ورزشی کند باید از اداره ورزش و جوانان شهرستان مجوزهای لازم را دریافت کند و اگر این امر صورت نگرفت مسئولیت اتفاقات احتمالی با افراد و ارگان های برگزار کننده است؛ نباید دو متولی ورزشی در شهر وجود داشته باشد چراکه موجب موازی‌کاری می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه