یک مقام مسئول اعلام کرد؛
رانش کوه در منطقه ۴ آزادراه تهران-شمال بوده نه منطقه یک
یک مقام مسئول در شرکت ساخت و توسعه اخبار منتشر شده در رابطه با رانش در منطقه یک آزادراه تهران-شمال را کذب دانست و گفت: رانش کوه در منطقه ۴ این آزادراه که حدفاصل مرزن آباد تا چالوس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، وحید تشکری اعلام کرد: اخبار منتشر شده در رابطه با رانش در منطقه یک آزادراه تهران-شمال کذب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی گفت: رانش کوه در منطقه ۴ این آزادراه که حدفاصل مرزن آباد تا چالوس است رخ داده که از سال ۱۳۹۲ افتتاح شده و زیر عبور قرار دارد.
, مرزن,تشکری افزود: خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز با هیچ رسانهای در رابطه با ریزش در آزادراه تهران-شمال گفتگو نداشته و اخبار منتشر شده حاشیه سازی های رسانهای محسوب میشود.
, های,مدیرکل روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور یادآور شد: کارشناسان شرکت آزادراه تهران-شمال به عنوان بهره بردار و مسئول نگهداری و مهندسان مشاور ذی ربط از محدوده لغزشی بازدید و با استقرار اکیپهای عملیاتی کار پاکسازی و تثبیت محل شروع شده است.
, ذی,وی همچنین وضعیت عبور از منطقه یک آزادراه تهران-شمال حدفاصل تهران تا شهرستانک را که اوایل اسفندماه افتتاح شد را عادی اعلام کرد.
]
ارسال دیدگاه