توسط سربازان گمنام در سازمان اطلاعات سپاه نینوا انجام شد؛

کشف بیش از 8هزار و 600 لیتر مواد ضدعفونی کننده در گرگان

کشف بیش از 8هزار و 600 لیتر مواد ضدعفونی کننده در گرگان
بیش از 8600 لیتر مواد ضدعفونی کننده در گرگان توسط سربازان گمنام در سازمان اطلاعات سپاه نینوا استان گلستان کشف و ضبط شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، روابط عمومی سپاه نینوا طی اطلاعیه ای اعلام کرد: امروز طی رصد و اشراف اطلاعاتی پاسداران جان برکف و گمنام سازمان اطلاعات سپاه نینوا، یک انبار حاوی بیش از 8600 لیتر مواد ضدعفونی کننده احتکار شده در شهر گرگان کشف و ضبط گردید .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

در این بیانیه تاکید شده است که: سازمان اطلاعات سپاه در راستای رسالت پاسداری از انقلاب اسلامی ذره ای درنگ نخواهد کرد و قطعا با اشخاصی که قصد احتکار لوازم بهداشتی و ضدعفونی کننده  را دارند در هر سطح و جایگاهی برخورد قانونی خواهد نمود.

,

در پایان این بیانیه اشاره شده است: هماهنگی و همکاری و تعامل خوب دستگاه قضایی بویژه دادستان محترم مرکز استان و مدیرکل محترم دادگستری استان گلستان در کشف و ضبط این محموله ی احتکار شده بسیار سازنده و موثر بوده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه