به کارگردانی سعید سلطانی؛

پیشروی 70 درصدی سریال «بوم و بانو»/ مسعود رایگان و بهنام تشکر نقش های اصلی سریال

پیشروی 70 درصدی سریال «بوم و بانو»/ مسعود رایگان و بهنام تشکر نقش های اصلی سریال
تصویربرداری سریال «بوم و بانو» به کارگردانی سعید سلطانی و تهیه کنندگی آرمان زرین کوب به 70 درصد رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تا به حال ۷۰ درصد از تصویربرداری سریال «بوم و بانو» به انجام رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این سریال در لوکیشن هایی نظیر شهرک سینمایی، زندان قصر و ... تصویربرداری شده است. 

,

مسعود رایگان در این سریال ایفاگر نقش تیمسار افشار و بهنام تشکر نیز نقش سرهنگ سپنتا را بر عهده دارد. ساغر قناعت که پیش از این با فیلم‌های سینمایی «مالاریا» ساخته پرویز شهبازی و «جشن دلتنگی» به کارگردان پوریا آذربایجانی در قامت بازیگر شناخته شده بود با بازی در سریال «بوم و بانو» اولین حضور تلویزیونی خود را تجربه می‌کند. فریبا متخصص نیز در این پروژه نقش ماهرخ همسر تیمسار افشار را برعهده دارد. همچنین مهدی احمدی و دیبا زاهدی از دیگر بازیگران این سریال هستند.

,

در این سریال که در دوره پهلوی اول روایت می‌شود و بزنگاهی از تلاقی عشق، سیاست و مذهب است، قصه ها واقعی نیستند و شخصیت ها نیز مابه ازا واقعی ندارند. همچنین کشف حجاب و ممنوعیت عزاداری برای سالار شهیدان از دیگر موضوعاتی است که دراین سریال به تصویر کشیده می شود.

,

«بوم و بانو» به قلم شعله شریعتی و اعظم بهروز و کارگردانی سعید سلطانی عاشقانه‌ای در هزار توی تاریخ است که در ۳۵ قسمت برای پخش از شبکه دو سیما تولید خواهد شد.

,

آرمان زرین کوب که پیش از این سریال های «ماه و پلنگ» و «ستایش» در سه فصل را تهیه کرده است، تهیه کنندگی سریال «بوم و بانو» را نیز به عهده دارد.

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه