رئیس کل دادگستری استان زنجان:

قاضی پرونده طبری درخواستی از استان در خصوص سوله‌سازی‌های متهم در ابهر نداشته است/ در بحث زمین‌خواری در زنجان 477 هکتار به بیت‌المال برگشت

قاضی پرونده طبری درخواستی از استان در خصوص سوله‌سازی‌های متهم در ابهر نداشته است/ در بحث زمین‌خواری در زنجان 477 هکتار به بیت‌المال برگشت
حجت‌الاسلام صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: قاضی پرونده طبری درخواستی از استان در خصوص سوله‌سازی‌های متهم در ابهر نداشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا؛ حجت‌الاسلام صادقی نیارکی امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار موج رسا در خصوص پرونده طبری و اظهارات وی در خصوص سوله‌سازی در ابهر، اظهار داشت: پرونده طبری به صورت متمرکز در تهران و توسط قاضی ویژه رسیدگی می‌شود و نیازی نیست استان در این زمینه پیگیری انجام دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی گفت: به اتهامات مربوط به طبری به‌عنوان متهم در یک جا رسیدگی می‌شود و ضرورتی ندارد به ما اطلاع دهند.

,

این مسئول گفت: اما موضوع این است که قطعا به پرونده طبری در زمینه مسائل پیش آمده در شهرستان ابهر نیز رسیدگی می‌شود نه اینکه قطعا محکوم شود، اما رسیدگی می‌شود.

,

رئیس کل دادگستری استان زنجان ادامه داد: در داستان نمایندگان استان زنجان نیز اینگونه نبود که ما به صورت ویژه رسیدگی کنیم، اما به سئوالاتی که مرکز از ما می‌خواست بازدید انجام و پاسخ ارائه می‌شد.

,

حجت‌الاسلام صادقی نیارکی در پاسخ به سوال دیگر خبرگار موج رسا در خصوص زمین خواری در زنجان افزود: ما قاطع می‌توانیم ادعا کنیم که جلوی تصرفات و تغییر کاربری‌ها را گرفتیم از 53 باغ شهر که از این تعداد 42 باغ شهر در زنجان قرار داشت،

,

وی گفت: سال 98 سال توقف احداث باغ شهر در زنجان بود و اجازه ندادیم حتی یک باغ شهر جدید ایجاد شود و اجازه داده نمی‌شود.

,

رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه در سال 97 حدود 180 هکتار اراضی ملی که در گذشته تصرف شده بود، به بیت‌المال برگشت، افزود: در سال گذشته نیز 477 هکتار نیز به بیت المل برگشت داده شود که عدد قابل توجهی است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه