اخبار داغ

در سن ۸۰ سالگی؛

جوئل شوماخر کارگردان «بتمن» درگذشت

جوئل شوماخر کارگردان «بتمن» درگذشت
جوئل شوماخر کارگردان کهنه‌کار و نامدار سینمای آمریکا که سازنده دو فیلم از فیلم‌های «بتمن» بود، در ۸۰ سالگی درگذشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، جوئل شوماخر سازنده فیلم‌های «آتش سن المو»، «پسران گمشده» و «سقوط» و دو فیلم از مجموعه فیلم‌های بتمن شب پیش در ۸۰ سالگی درگذشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوئل, المو, بتمن,

شوماخر «بتمن برای همیشه» را سال ۱۹۹۵ با بازی وال کلیمر، تام لی جونز، جیم کری و نیکل کیدمن ساخت که موفق به فروشی بیش از ۳۰۰ میلیون دلار شد و دو سال بعد «بتمن و رابین» را با بازی جورج کلونی در نقش بتمن و آرنولد شوارتزنگردر نقش شخصیت منفی فیلم جلوی دوربین برد.

, بتمن, کلیمر, لی, کیدمن, بتمن, بتمن, شوارتزنگردر,

شوماخر کارش را سال ۱۹۸۵ با فیلم «آتش سن‌المو» شروع کرد و با کمدی ترسناک «پسران گمشده» که دو سال بعد ساخته شد ادامه مسیر داد.

, سن‌المو, کمدی,

«مرگ باران» در سال ۱۹۹۰ با بازی جولیا رابرتز و کیفر ساترلند و «سقوط» با بازی مایکل داگلاس در سال ۱۹۹۳ از دیگر فیلم‌های اوست.

, رابرتز, ساترلند,

«هشت میلی متری» با بازی نیکلاس کیج، «بی نقص» با بازی رابرت دنیرو و فیلیپ سیمور هافمن و «باجه تلفن» با بازی کیفر ساترلند و کالین فارل از دیگر آثار برجسته کارنامه این فیلمساز فقید است.

, کیج, ساترلند, فارل,

«تجاوز» در سال ۲۰۱۱ از فیلم‌های متاخر وی است. وی کارگردان چند اپیزود از سریال تحسین شده «خانه پوشالی» هم بود.

, تحسین شده,

 

,

انتهای یپام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه