اخبار داغ

نوازندگی کیهان کلهر برای کودکان سر پل ذهاب

نوازندگی کیهان کلهر برای کودکان سر پل ذهاب
کیهان کلهر استاد نوازندگی و آهنگسازی برای فیلم کوتاه «رقص روی بادکنک ها» نوازندگی می کند. این فیلم کوتاه به کارگردانی میثم محمدخانی و با موضوع کودکان سر پل ذهاب است که به مرحله پیش تولید رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیلم کوتاه «رقص روی بادکنک ها» به نویسندگی وحید شیخ زاده و کارگردانی میثم محمدخانی که با موضوع کودکان سر پل ذهاب است، به مرحله پیش تولید رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کیهان کلهر استاد نوازندگی و آهنگسازی نیز برای این فیلم کوتاه نوازندگی می کند. این قطعه به عنوان هدیه و به منظور هم دردی با کودکان کرمانشاهی سر پل ذهاب به «رقص روی بادکنک ها» اهدا می شود.

,

, ,

میثم محمدخانی که تهیه کنندگی فیلم های کوتاه «کیک تولد» و «راه بی پایان» را نیز در کارنامه خود دارد در فیلم هایی همچون «آشیانه در باد»، «شکلات تلخ»، «و خدا زن را آفرید»، «سه شنبه شب»، «هایلایت» و «نوشدارو» به عنوان دستیار کارگردان فعالیت داشته است.

,

تهیه کنندگی این فیلم کوتاه را محمدحسین تقوی عهده دار است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه