اخبار داغ

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی:

ارزیابی نهایی خسارت منازل مسکونی زلزله زده امروز اعلام می شود

ارزیابی نهایی خسارت منازل مسکونی زلزله زده امروز اعلام می شود
علی محمدی گفت: ۱۵ اکیپ بنیاد مسکن برای ارزیابی درصد خسارت ها نهایی مناطق زلزله زده به منطقه اعزام شده اند که گزارش نهایی امروز اعلام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی محمدی، مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگارعصراترک اظهار کرد: بعد از وقوع زلزله ۵.۵ ریشتری بامداد روز دوشنبه ۱۵ اکیپ جهت انجام کارهای ارزیابی تخصصی به مناطق زلزله زده گرمه و جاجرم اعزام شده اند.

وی ادامه داد:  براساس گزارش اکیپ های اعزامی از بنیاد مسکن، ارزیابی درصد خسارت ها نهایی و امروز اعلام خواهد شد .

فرماندار شهرستان جاجرم نیز اظهار داشت: به دنبال وقوع زلزله روز گذشته ۹۵۶ واحد مسکونی در ۱۴ روستای بخش شوقان و  شهر شوقان و ۱۳ روستا در بخش سنخواست و شهر سنخواست خسارت دیده اند.

حاج زاده با اشاره به اینکه بیشترین خسارت های شهرستان جاجرم در دو شهر سنخواست و شوقان و ۲۷ روستا بوده است، ادامه داد: ۴۶ واحد مسکونی در روستاهای عمارت، پیشی دره، قره جو رباط، به صورت صد درصدی آسیب دیده اند و غیر قابل استفاده هستند.

وی اضافه کرد : در حال حاضر در حوزه برق، گاز و تلفن مشکلی وجود ندارد، اما در حوزه آب رسانی کرنخ به گرمه و جاجرم به دلیل قطع شدن خط انتقال، آب قطع شده است و براساس ارزیابی انجام شده توسط شرکت آب اعلام شده که تا ۲۴ ساعت آینده رفع می شود.

وی یادآور شد: روز گذشته ۶۶ مورد چادر در مکان های آسیب دیده توزیع شده و جهت تهیه و توزیع غذای گرم بین زلزله زده ها هماهنگ شده است.

حاج زاده با اشاره به اینکه در این زلزله یک نفر براثر ریزش آوار آسیب دیده بود، گفت: اخباری ضد و نقیض در شبکه های اجتماعی منتشر شده که باعث ایجاد استرس در بین مردم خواهد شد.

وی از مجموعه بهزیستی و هلال احمر خواست نیروهای روانشناس به منطقه اعزام شوند، زیرا مردم براثر شدت زلزله از لحاظ روحی آسیب فراوانی دیده اند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه