اخبار داغ

شهردار لنده مطرح کرد:

پایان دغدغه کسبه بازار/ وانت بارها و خودروهای سنگین در لنده ساماندهی شد+تصاویر

پایان دغدغه کسبه بازار/ وانت بارها و خودروهای سنگین در لنده ساماندهی شد+تصاویر
مختار مشهدی زاده از ساماندهی و استقرار خودروهای وانت بار و تراکتورها و خودروهای سنگین به منظور کاهش ترافیک شهری و دغدغه بازاریان در ورودی شهر لنده خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مختار مشهدی زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، با اشاره به مشکلات زیاد ترافیکی در میدان و خیابان امام خمینی(ره) شهر لنده و ایجاد سد معبر و گاها ترافیک در این میدان وخیابان بحث ساماندهی وانت بارها در دستور کار شهرداری و شورای شهر قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس،,

وی افزود: با همکاری پلیس راهور نسبت به انتخاب و جانمایی یک مکان برای استقرار خودروهای وانت بار، تراکتورها و خودروهای میوه فروش و به منظور جلوگیری از تصادفات در خروجی خیابان امام خمینی(ره) و به منظور ساماندهی کانال بزرگ شهری از محل اعتبارات شهرداری کار مسقف کردن کانال بزرگ برای استقرار خودروهای مذکور اجرایی شده است.

,

شهردار لنده تصریح کرد: این اقدام برای پیشگیری از تصادفات و حادث جاده ای صورت گرفته است که نقش مهی نیز در کاهش ترافیک شهری خواهد داشت.

,

مشهدی زاده گفت: با مسقف کردن کانال بزرگ شهری در جلوی فروشگاه رفاه می توانیم شاهد ساماندهی و استقرار خودرهای سنگین و وانت بارها و جلوگیری از حضور آنان در خیابان اصلی شهرلنده باشیم.

,

 

,

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: 

, تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: 

, تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: 

,
,
, ,

, , , ,

, , , ,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه