معاون میراث فرهنگی استان کرمان خبر داد
تأمین اعتبار ۵۰۰ میلیون ریالی برای مرمت اضطراری "مشتاقیه"
مجتبی شفیعی گفت: در حال حاضر با پیگیریهای صورت گرفته ۵۰۰ میلیون ریال از منابع ملی جهت انجام عملیات مرمت اضطراری بنای مشتاقیه تامین گردیده که به زودی پس از طی تشریفات قانونی و انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی شفیعی در گفتگو با راه آرمان؛ در خصوص آخرین وضعیت مرمت بنای مشتاقیه واقع در شهر کرمان گفت: این بنا متناسب با اعتبارات ابلاغ شده به دفعات طی سال های گذشته مورد مرمت قرار گرفته است؛ اما با توجه به وسعت بنا و نیازهای مرمتی آن، همواره نیازمند رسیدگی نگهداری و مرمت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,معاون میراث فرهنگی استان کرمان عنوان کرد: در حال حاضر نیز با پیگیریهای صورت گرفته ۵۰۰ میلیون ریال از منابع ملی جهت انجام عملیات مرمت اضطراری تامین گردیده که به زودی پس از طی تشریفات قانونی و انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
,وی ابراز کرد: علاوه بر این مجوز محدوده برقی برای هیئت امنای مقبره جهت مرمت بخشهایی از بنا صادر شده است که امیدواریم با همت اداره کل اوقاف و هیئت امنا در اسرع وقت عملیاتی شود.
,شفیعی در پایان خاطر نشان کرد: شایان ذکر است مدیریت و بهرهبرداری از این مقبره به عهده اداره کل اوقاف و هیئت امنای آن است و قاعدتاً باید بخش قابل توجهی از هزینه های آن مرمت و نگهداری این بنای تاریخی را تامین نمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه