استاد علوم سیاسی دانشگاه ریچموند آمریکا:
ترور سردار سلیمانی اعتراضات ضدآمریکایی را در ایران شعلهور کرد
پس از ترور "قاسم سلیمانی" سردار ایرانی در ۳ ژانویه به دست دولت ترامپ با هواپیمای بدون سرنشین، اعتراضات ضد آمریکایی در ایران شعله ور شد و هزاران نفر در سوگ سلیمانی عزاداری کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ "مونتی داتا" استاد علوم سیاسی در دانشگاه ریچموند آمریکا به وب سایت استرالیایی conversation گفت: پس از ترور "قاسم سلیمانی" سردار ایرانی در ۳ ژانویه به دست دولت ترامپ با هواپیمای بدون سرنشین، اعتراضات ضدآمریکایی در ایران شعله ور شد و هزاران نفر در سوگ سلیمانی عزاداری کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, conversation,
به عنوان فردی که آمریکا را بررسی می کند تصور می کنم که این رویداد به سرعت در حال تکامل است، بنابراین تعیین چگونگی حل و فصل اوضاع دشوار است.
شرکت نظرسنجی IranPoll مستقر در تورنتوی کانادا سالهاست که منحصرا بر روی ایران متمرکز شده و داده های نظرسنجی منحصر به فردی را ارائه می دهد. این شرکت از ماه مه تا اکتبر سال ۲۰۱۹ از ۱۰۰۰ ایرانی نظرسنجی کرده است.
ایرانی ها طی سالهای اخیر نسبت به آمریکا موضع به شدت خصمانه ای دارند.
از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، این رویکرد در میان ایرانیان رو به فزونی گذاشته و از ۷۱ درصد در ماه ژانویه سال ۲۰۱۶ به ۸۶ درصد در ماه مه سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.
این یافته ها با نظرسنجی سالانه جهانی مؤسسه آمریکایی گالوپ همپوشانی دارد. این مؤسسه در سال ۲۰۱۷ گزارش داد که ۸۱ درصد از مردم ایران دید مثبت و مطلوبی نسبت به ترامپ ندارند.
در ادامه با زبان نمودارها به عدم محبوبیت ترامپ و آمریکا در میان ایرانیان می پردازیم:

دیدگاه ایرانیان نسبت به آمریکا
طی یک نظرسنجی در آگوست سال ۲۰۱۹، تنها ۱۳ درصد از ایرانیان گفتند که دیدگاه مطلوبی نسبت به آمریکا دارند.

دیدگاه ایرانیان درباره ارزش های آمریکا
باور ایرانی ها در این مورد که؛ آمریکا نمونه یک کشور دارای ارزش و آزادی ها است بسیار کاهش یافته و در عوض، اکنون معتقدند که آمریکا به دلیل مقابله و کنترل کشوری خطرناک است و از هیچ کشور دیگری بهتر نیست.
در سال ۲۰۱۹، دو سوم از ایرانی ها بر این باور بودند که آمریکا کشوری خطرناک است، این میزان در سال ۲۰۰۵، ۴۶ درصد بود.

دیدگاه ایرانیان در مورد توافق هسته ای برجام
طی یکسری از نظرسنجی ها از مردم ایران پرسیده شد که چقدر از اینکه چین، فرانسه، روسیه، انگلیس و آلمان به تعهدات خود در قبال برجام عمل می کنند اطمینان دارید؟ (در این سؤال، آمریکا به طور خاص مستثنی شد.)
۶۱ درصد از پاسخ دهندگان در سال ۲۰۱۶ اطمینان داشتند که تمام کشورهای فوق به غیر از آمریکا پس از لغو توافق از سوی ترامپ در سال ۲۰۱۸ به تعهدات خود عمل خواهند کرد. اما در اکتبر سال ۲۰۱۹ تنها ۳۰ درصد از ایرانیان بر این باور بودند.
انتهای پیام/

, به عنوان فردی که آمریکا را بررسی می کند تصور می کنم که این رویداد به سرعت در حال تکامل است، بنابراین تعیین چگونگی حل و فصل اوضاع دشوار است.
,شرکت نظرسنجی IranPoll مستقر در تورنتوی کانادا سالهاست که منحصرا بر روی ایران متمرکز شده و داده های نظرسنجی منحصر به فردی را ارائه می دهد. این شرکت از ماه مه تا اکتبر سال ۲۰۱۹ از ۱۰۰۰ ایرانی نظرسنجی کرده است.
,ایرانی ها طی سالهای اخیر نسبت به آمریکا موضع به شدت خصمانه ای دارند.
,از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، این رویکرد در میان ایرانیان رو به فزونی گذاشته و از ۷۱ درصد در ماه ژانویه سال ۲۰۱۶ به ۸۶ درصد در ماه مه سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.
,این یافته ها با نظرسنجی سالانه جهانی مؤسسه آمریکایی گالوپ همپوشانی دارد. این مؤسسه در سال ۲۰۱۷ گزارش داد که ۸۱ درصد از مردم ایران دید مثبت و مطلوبی نسبت به ترامپ ندارند.
,در ادامه با زبان نمودارها به عدم محبوبیت ترامپ و آمریکا در میان ایرانیان می پردازیم:
,,

, دیدگاه ایرانیان نسبت به آمریکا
, دیدگاه ایرانیان نسبت به آمریکا,طی یک نظرسنجی در آگوست سال ۲۰۱۹، تنها ۱۳ درصد از ایرانیان گفتند که دیدگاه مطلوبی نسبت به آمریکا دارند.
,,

, دیدگاه ایرانیان درباره ارزش های آمریکا
, دیدگاه ایرانیان درباره ارزش های آمریکا,باور ایرانی ها در این مورد که؛ آمریکا نمونه یک کشور دارای ارزش و آزادی ها است بسیار کاهش یافته و در عوض، اکنون معتقدند که آمریکا به دلیل مقابله و کنترل کشوری خطرناک است و از هیچ کشور دیگری بهتر نیست.
,در سال ۲۰۱۹، دو سوم از ایرانی ها بر این باور بودند که آمریکا کشوری خطرناک است، این میزان در سال ۲۰۰۵، ۴۶ درصد بود.
,,

, دیدگاه ایرانیان در مورد توافق هسته ای برجام
, دیدگاه ایرانیان در مورد توافق هسته ای برجام,طی یکسری از نظرسنجی ها از مردم ایران پرسیده شد که چقدر از اینکه چین، فرانسه، روسیه، انگلیس و آلمان به تعهدات خود در قبال برجام عمل می کنند اطمینان دارید؟ (در این سؤال، آمریکا به طور خاص مستثنی شد.)
,۶۱ درصد از پاسخ دهندگان در سال ۲۰۱۶ اطمینان داشتند که تمام کشورهای فوق به غیر از آمریکا پس از لغو توافق از سوی ترامپ در سال ۲۰۱۸ به تعهدات خود عمل خواهند کرد. اما در اکتبر سال ۲۰۱۹ تنها ۳۰ درصد از ایرانیان بر این باور بودند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه