اخبار داغ

سخنگوی صنعت برق کشور:

نیروگاه بوشهر وارد مدار تولید شد/ آخرین جزئیات از بازگشت نیروگاه بوشهر

نیروگاه بوشهر وارد مدار تولید شد/ آخرین جزئیات از بازگشت نیروگاه بوشهر
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: مشکل نیروگاه بوشهر، نقص فنی بود که باعث شد چند روزی از مدار خارج شود و بعد از تعمیرات مجدد به مدار تولید بازگشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور گفت: در واقع مشکل نیروگاه بوشهر، نقص فنی بود که باعث شد چند روزی از مدار خارج شود و بعد از تعمیرات مجدد به مدار تولید بازگشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: امروز هوا بسیار گرم خواهد شد و طبق اعلام سازمان هواشناسی تنش دمایی خواهیم داشت و پیش بینی ما این است که میزان مصرف این هفته رکورد بزند و به عدد حدود ۵۶ هزار مگاوات برسیم و توان تأمین نیروگاه‌های ما بیش از ۵۴ هزار مگاوات نیست.

,

به گفته سخنگوی صنعت برق کشور حتماً مشترکان باید صرفه جویی کنند به ویژه در ساعت ۱۲ تا ۱۸، همچنین مشترکان صنعتی و کشاورزی نیز باید مشارکت جدی داشته باشند تا سقف تعیین شده استان‌ها پوشش داده شود، در غیر این صورت جداول احتمالی خاموشی حتی برای تهران اجرایی خواهد شد.

,

نیروگاه بوشهر هفته گذشته به دلیل تعمیرات و همچنین محدودیت‌های ایجاد شده در بخش تولید از مدار خارج شده بود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه