اخبار داغ

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر داد

تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان به سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان

تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان به سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان
حسینعلی شهریاری از تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی وزارت بهداشت و درمان به سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: این اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی با توجه به وضعیت سیستان و بلوچستان بر اساس تعداد بیماران و شرایط حاکم بین سه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر تقسیم می شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی ادامه داد: بر این اساس و طبق اعلام وزیر بهداشت ۴۲ میلیارد تومان به حساب دانشگاه زاهدان، ۴۰ میلیارد ایرانشهر و ۱۸ میلیارد به حساب دانشگاه زابل پرداخت شده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس اضافه کرد: رئیس هلال احمر کشور نیز جهت کمک به بازگشت صحت به استان، اعلام آمادگی کرده و برای تامین هر آنچه مورد نیاز استان در زمینه مقابله با کرونا باشد، همراه مردم و مسئولان است.
,
,
,
 
,
وی اضافه کرد: رئیس جمعیت هلال احمر نیز از ارسال نخستین محموله بهداشتی، درمانی به سیستان و بلوچستان خبر داد و بر ارسال محموله های دیگر تا زمان کنترل بیماری در این استان تاکید کرد، محموله نخست شامل ۲۲۰ کپسول اکسیژن ۴۰ و ۵۰ لیتری، یک میلیون و ۲۰۰ هزار عدد ماسک و ۱۸ دستگاه اکسیژن ساز است.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه