اخبار داغ

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

خبرنگاران در ارتقای سطح دانش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه نقش مهمی دارند

خبرنگاران در ارتقای سطح دانش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه نقش مهمی دارند
غلامرضا منتظری گفت: خبرنگاران در ارتقای سطح دانش و بینش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه نقش مهمی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با تبریک روز خبرنگار به همه خبرنگاران پرتلاش ایران اسلامی و چهره هایی که در عرصه فرهنگ تلاش های ارزشمندی طی سال های خدمت خود ارائه کرده اند، اظهار داشت: باید قدردان زحمات، ایثار و فداکاری خبرنگاران ارجمند باشیم.

وی افزود: در حوزه خبرنگاری اگر احساس مسئولیت، سوز درونی و عشق و علاقه به این حرفه نباشد کمتر دوام می آورند زیرا بسیاری از شادی ها و غم ها را می بینند و باید در انعکاس آن تلاش کنند.

منتظری تصریح کرد: خبرنگاران در ارتقای سطح دانش و بینش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه نقش مهمی دارند.

وی عنوان کرد: برخی از خبرنگاران در طول انقلاب اسلامی به دلیل مجاهدت و فداکاری تا مرز شهادت پیش رفتند که نام و یاد آنها را گرامی می داریم.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگرچه خبرنگاران با مشکلات متعددی مواجه شده اند اما صادقانه،پر تلاش و پر فروغ به این حرفه و رسالت خطیر خود استمرار بخشیدند.

منتظری تصریح کرد: باید مسائل  حوزه خبرنگاری در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر سازمان ها و نهادهای مرتبط قرار گیرد تا هنگامی که به روز خبرنگار می‌رسیم مسائل سال گذشته مجددا با اندکی اختلاف تکرار نشود.

وی افزود: مسائل باید حل شود هرچند که حل آن دشوار است اما هنگامی که مسئله ای حل می‌شود به انسان احساس شادمانی و رضایت دست می‌دهد.

منتظری خاطرنشان کرد: مسائل حوزه خبرنگاری مسائل رفاهی، معیشتی و حرفه ای این مجموعه است که باید با همکاری کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و افرادی که در شکل‌گیری نظام صنفی مطبوعات و خبرنگاران فعالیت دارند  مسائل صنفی خبرنگاران دقیق‌تر و جدی تر پیگیری شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگاران بسیار پرکار و کم توقع هستند و با اندک مساعدتی کارهای بزرگی انجام می دهند پس به هر نسبت که ضریب رضایتمندی و امنیت شغلی خبرنگاران بیشتر شود به همان نسبت می‌تواند در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نقش آفرینی موثرتری ایفا کنند.

منتظری خاطرنشان کرد: انتظار داریم در سال ۱۴۰۱ شاهد تحولات بهتری برای عرصه مطبوعات و خبرنگاران باشیم که سفیران ما در اطلاع رسانی هستند و پرچم اطلاع رسانی را به دوش دارند و بر بام اندیشه ها به احتزاز در می آورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه