معاون بهداشت و درمان سپاه استان:
سپاه لرستان برای ایجاد نقاهتگاه در موج پنجم کرونا آمادگی دارد
سرهنگ امیری گفت: سپاه استان لرستان آماده برپایی نقاهتگاه برای بیماران کرونایی را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مصطفی امیری در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: با توجه به شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ و افزایش بیماران کرونایی، سپاه استان این آمادگی را دارد که در صورت نیاز دانشگاه علوم پزشکی استان، نقاهتگاه ویژه بیماران کرونایی را راه اندازی نماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: در همین راستا آمادگی داریم نقاهتگاه هایی با هر میزان تخت مورد نیاز تا ظرفیت ۵۰۰ تخت را در استان ایجاد نماییم و هر روز که دانشگاه اعلام نیاز نماید، نقاهتگاه به تعداد تخت های مورد نیاز راه اندازی می شود.
,معاون بهداشت و درمان سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تصریح کرد: همچنین درمانگاه و سایر مراکز درمانی سپاه استان آماده است تا در اختیار خدمات دهی به بیماران کرونایی باشند.
,سرهنگ امیری عنوان کرد: افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون برای تسریع در روند واکسن کرونا از دیگر مواردی است که آمادگی لازم را داریم و به هر میزان مرکز که نیاز باشد برپا می شود.
,وی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: ضروری است تا مردم پروتکل های بهداشتی را به دقت رعایت نمایند تا شیوع بیماری کاهش یابد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه