اخبار داغ

گزارش تصویری؛

دهن‌کجی مشاغل و صنوف کهگیلویه به محدودیت‌های کرونایی

دهن‌کجی مشاغل و صنوف کهگیلویه به محدودیت‌های کرونایی
دهن‌کجی صنوف متخلف به پروتکل‌های بهداشتی و عدم پیگیری مسئولان نظارتی فریاد شهروندان کهگیلویه‌ای را درآورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس در این روزها که کرونا دلتا با سرعت بالایی درحال تازیدن و داغدار کردن شهروندان است بسیاری از ما هنوز خطر این ویروس منحوس را جدی نگرفته و با سهل انگاری جان خود و خانواده خود را به خطر می‌اندازیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

تنها یک گشت چند دقیقه‌ای درسطح شهر دهدشت برای مشاهده عدم رعایت بسیاری از شهروندان و گردش ویروس کرونا بین افراد  کافیست.

,

محدودیت های کرونایی که از روز ۲۵ مرداد ماه از سوی ستاد مبارزه با کرونا ابلاغ شد، که یکی از مصوبات این طرح تعطیلی گروه های شغلی ۲ تا۴  بوده، که متاسفانه باتوجه به جولان کرونا دلتا و محدودیت‌های اعمال در سطح شهر اما هنوز  بسیاری از مردم قصد جدی گرفتن خطر این ویروس مرگبار را ندارند و با دهن کجی به راحتی از کنار آن عبور می کنند.

,

عدم برخورد با ناقضان پروتکل‌های بهداشتی و تناقض در حرف و عمل مسئولان شهرستانی موجب شده است که شهروندان عدم احساس مسئولیت در قبال خود و دیگران و ساده انکاری بیماری کرونا را پیش گیرند.

,

تصاویر تکمیلی از عدم رعایت محدودیت های کرونایی در دهدشت؛

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه