در دهه اول ماه محرم محقق شد؛
طبخ و توزیع ۶۱۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان هرمزگانی
تراهی از طبخ و توزیع ۶۱۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان این استان در دهه اول ماه محرم خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز، جلیل تراهی، مدیرکل کمیته کمیته امداد استان هرمزگان در این خصوص اظهار کرد: امسال همزمان با ایام ماه محرم «طرح اطعام و احسان حسینی» با مشارکت مراکز نیکوکاری ، خیرین ، گروه های جهادی و هیات مذهبی محلات در حال اجراست که در همین راستا در دهه اول ماه محرم ،تعداد 610 هزار پرس غذاگرم طبخ و با حفظ کرامت بین نیازمندان تحت حمایت و خانواده های آسیب دیده از کرونا در استان هرمزگان توزیع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, هرمز,وی با بیان اینکه این تعداد غذای گرم در تمامی آشپزخانه های سطح استان هرمزگان با رعایت کامل دستورالعمل بهداشتی پخت شده است، افزود: ارزش غذاهای توزیع شده بالغ بر 18 میلیارد و 100 میلیون تومان می باشد.
,مدیرکل کمیته کمیته امداد استان هرمزگان گفت: همچنین در این مدت در قالب «طرح اطعام و احسان حسینی» ، چهار هزار و 770 بسته غذایی به ارزش بیش از دو میلیارد و 760 میلیون تومان در میان نیازمندان و مددجویان استان توزیع شده است.
,تراهی هدف از این اقدام خداپسندانه را ترویج فرهنگ خیر و احسان همزمان با آغاز محرم و کمک به تأمین معیشت محرومین و مستضعفین عنوان نمود و افزود: مردم نوع دوست هرمزگان و خیرین بزرگوار از ابتدای اجرای این طرح تاکنون بالغبر دو میلیارد و 970 میلیون تومان جهت تهیه و توزیع بستههای معیشتی و همچنین تأمین مواد اولیه جهت پخت غذای گرم برای نیازمندان کمک کردند.
,
وی ادامه داد: از مردم خیر و نیکوکار هرمزگان انتظار داریم که نذرهای خود را از طریق کد دستوری #1*076*8877* یا شماره کارت مجازی ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ به حساب کمیته امداد واریز کنند تا بتوانیم هرچه بهتر و بیشتر در ماه پرخیر و برکت محرم و صفر در خدمت خانواده های نیازمند استان باشیم.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه