اخبار داغ

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد:

آخرین خبرها از روند اجرای پروژه‌های عمرانی و راهسازی در بویراحمد/ شهابی نسب: هیچ پروژه غیرفعالی نداریم

آخرین خبرها از روند اجرای پروژه‌های عمرانی و راهسازی در بویراحمد/ شهابی نسب: هیچ پروژه غیرفعالی نداریم
شهابی نسب به تشریح جزئیاتی از آخرین خبرها در خصوص پروژه‌های عمرانی و راهسازی در شهرستان بویراحمد پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شهابی نسب، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص آخرین روند پروژه های شهر یاسوج گفت: صبح امروز بازدید از پروژه های ملی شهر یاسوج صورت گرفت این پروژه‌ها شامل پروژه کمربندی یاسوج، بزرگ راه یاسوج شیراز در قالب ۴ قطعه یعنی مله شوره، تنگ سرخ در دستان یک پیمانکار و قطعه ای دیگر در خود روستای تنگ سرخ و قطعه پایانی ۴ کیلومتر است و هدف از آن وصل کردن مرز استان کهگیلویه و بویراحمد با استان فارس در مجاورت سد تنگ سرخ است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

شهابی نسب گفت: بزرگ راه یاسوج - شیراز ۳۸ میلیارد تومان اعتبار دارد که همچنان نیازمند اعتبار بوده و دارای روند طولانی است.

,

وی افزود: تیرهای فاز دوم پروژه پل سوم بشار آماده است و حدود  ۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی تامین شد و بنا داریم در ماه های آینده افتتاح شود.

,

شهابی نسب به فعال بودن همه پروژه ها  اشاره داشت و گفت: برخی پروژه ها روند طولانی دارد نمونه این موضوع بزرگ راه یاسوج به سمت شیراز است که  عملیات خاکبرداری انجام شده  و به  اعتبار نیاز دارد و به صورت قطعه قطعه باید تکمیل شود، اما کمربندی یاسوج و پل بشار در ماه های آینده افتتاح می شود.

,

این مسئول به سه راهی مهریان اشاره داشت و عنوان کرد: پروژه سه راهی مهریان ۴۰ میلیارد تومان اعتبار دارد  و  عملیات خاکبرداری بخشی از این مسیر انجام شده است.

,

وی افزود: فعالیت پروژه‌ها در شرایط تحریم و کمبود اعتبارات است، اما برخی پروژه ها مانند بزرگ راه یاسوج به سمت شیراز عملیات خاکبرداری آن انجام شده است و کمربندی و پل آن فعال است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه