اخبار داغ

اردوی تیم ملی وزنه برداری به مدت سه هفته در بابلسر برگزار می‌شود

کاظمی نژاد: شاید وزنه برداران غایب مشکل شخصی داشته‌اند/ در جریان برنامه غایبین نیستم

کاظمی نژاد: شاید وزنه برداران غایب مشکل شخصی داشته‌اند/ در جریان برنامه غایبین نیستم
مدیر تیم‌های ملی وزنه برداری گفت: اردوی تیم ملی از روز جمعه در بابلسر به مدت سه هفته برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا کاظمی نژاد مدیر تیم‌های ملی وزنه برداری درباره آغاز اردوهای تیم ملی وزنه برداری اظهار داشت: از امروز تمرینات شروع شده و باید استانداردهای پروتکلهای بهداشتی را در اردو رعایت کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: اردو با حضور ۱۲ تا از بچه ها که اکثرا از رده امید و دارندگان مدال در سطح جوانان و بزرگسالان هستند از روز جمعه در بابلسر به مدت سه هفته برگزار می‌شود.

,

 

,

مدیر تیم‌های وزنه برداری درباره وزنه بردارانی که به اردو نیامدند، بیان کرد: ورزشکارانی که نیامدند نور چشم ما و کسانی هستند که پرچم مملکتمان دستشان بوده. شاید مشکل شخصی داشته باشند.

,

 

,

وی که با رادیو ورزش گفتگو می‌کرد، در پایان گفت: من در جریان نیستم که آیا این افراد بدون حضور در اردوها می‌خواهند تمریناتشان را پیگیری کنند یا نه. باید با فدراسیون صحبت کنند و در آنجا تصمیم گرفته شود، اما آخرین تصمیم فدراسیون این بود که با توجه به کرونا ورزشکاران باید در اردوها حضور مستمر داشته باشند و ترددی نداشته باشند و زیر نظر فدراسیون و مربی باشند. اگر بیایند که قدمشان روی چشم اگر هم نیایند، باید توجیهات نیامدشان را با فدراسیون در میان بگذارند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه