رئیس تعاون روستایی دنا خبر داد
خریداری سیب صنعتی سی سخت با نرخ دولتی/امیدواری باغداران به مصوبه جدید دولت
رئیس سازمان تعاون روستایی شهرستان دنا از خرید تضمینی سیب صنعتی باغداران سی سخت در آینده نزدیک خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس همه ساله با فرا رسیدن فصل برداشت سیب در سی سخت یکی از دغدغه کشاورزان خرید تضمینی محصولات باغی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,سیب صنعتی یا همان سیب درجه ۳ همه ساله بخش اعظمی از تولید کشاورزان را تشکیل میدهد که اغلب به ضایعات تبدیل می شود و نبود صنایع تبدیلی و آبمیوه گیری نیز دلیلی شده است که این سیب صنعتی با قیمت بسیار پایین تر از باغداران خریداری و به استان های همجوار ارسال شود.
,در این خصوص مرادی رئیس تعاون روستایی شهرستان دنا بیان کرد: خرید سیب صنعتی کشاورزان و باغداران استان در جلسه شورای اداری با حضور رئیس جمهور و پیش از آن با حضور معاون وزیر مطرح شد در این جلسه مصوب شد که استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان های بویراحمد و دنا به جمع استان هایی بپیوندند که خرید سیب صنعتی به صورت تضمینی در آن صورت میگیرد.
,

, وی افزود: در صورت به اجرا درآمدن این مصوبه، خرید سیب درجه ۳ از باغداران به صورت تضمینی صورت میگیرد که مکاتبات و نامهنگاری آن انجام شده و منتظر جوابیه هستیم، هرچند قول آن را گرفته ایم و طی سال زراعی جاری صورت می گیرد.
,مرادی گفت: نماینده اتحادیه باغداران کشور در حال حاضر خرید سیب صنعتی را انجام می دهد و قیمت آن به صورت توافقی بوده اما آنچه که دولت مصوب کرده است و در سی سخت اجرایی می شود ۱۴۶۲ تومان است که به ازای هر کیلو سیب درجه ۳ باید به باغداران پرداخت شود و هزینه حمل آن نیز بر عهده دولت است.
,گفتنی است سالانه بیش از ۸ هزار تن از سیب سی سخت به ضایعات تبدیل می شود که به دلیل نبودن صنایع تبدیلی و خرید تضمینی سیب صنعتی باغداران متحمل ضررهای فراوان می شوند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه