بسکتبال بانوان کاپ آسیا| شکست دختران ایران برابر اندونزی
تیم ملی بسکتبال بانوان ایران در سومین دیدار خود از رقابتهای سطح ب کاپ آسیا ۲۰۲۱ که به میزبانی اردن در حال برگزاری است، به مصاف تیم اندونزی رفت و در نهایت این دیدار با نتیجه ۷۶ بر ۶۸ به سود اندونزی به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون بسکتبال، این دیدار امروز دوشنبه ۱۷ آبان ماه ساعت ۲۰:۳۰ (به وقت تهران) برگزار شد. بانوان ایران با ترکیب معصومه اسماعیلزاده، ادنا عیسائیان، دلارام وکیلی، شادی عبدالوند و آناهیس خداوردیان این بازی را آغاز کردند. ملیپوشان ایران کوارتر اول را با نتیجه ۱۲ بر ۱۰ به سود اندونزی به پایان رساندند و پس از آن کوارتر دوم با نتیجه ۲۸ بر ۱۳ به سود اندونزی به پایان رسید. کوارتر سوم این دیدار با نتیجه ۲۹ بر ۲۰ به نفع تیم ملی کشورمان شد و در نهایت تیم ملی ایران این دیدار را با نتیجه ۷۶ بر ۶۸ واگذار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
تیم ملی کشورمان پس از یک روز استراحت، جمعه ۲۱ آبان ماه ساعت ۱۴:۳۰ (به وقت تهران) برای کسب یکی از جایگاههای پنجم یا ششم به مصاف تیم سوریه خواهد رفت.
,
تینا عیسائیان با کارایی ۲۲، شادی عبدالوند با کارایی ۱۳ و معصومه اسماعیلزاده با کارایی ۱۲ موثرترین بازیکنان ایران در این دیدار مقابل اندونزی بودند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه