ماموستا عبدالرحمن خدایی امام جمعه بانه در بیمارستان بستری شد
ماموستا عبدالرحمن خدایی امام جمعه بانه و از علمای برجسته اهل سنت در بیمارستان بستری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، ماموستا جمال کریمی امام جمعه موقت بانه به ملاقات ماموستا عبدالرحمن خدایی امام جمعه این شهر در بیمارستان رفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,وی در این عیادت، در جریان روند درمان ماموستا عبدالرحمن خدایی قرار گرفت و گفت: وجود جنابعالی برای مردم و روحانیون اهل تسنن بسیار با برکت است و از خداوند متعال سلامتی و عافیت کامل شما را مسألت میکنیم.
ماموستا کریمی از مردم تقاضا کرد برای بهبود صحت و سلامتی امام جمعه بانه دعا کنند.
ماموستا خدایی امام جمعه بانه از علمای سرشناس اهل سنت کردستان است و در برهه ای نیز امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری بوده است.
انتهای پیام/
وی در این عیادت، در جریان روند درمان ماموستا عبدالرحمن خدایی قرار گرفت و گفت: وجود جنابعالی برای مردم و روحانیون اهل تسنن بسیار با برکت است و از خداوند متعال سلامتی و عافیت کامل شما را مسألت میکنیم.
,ماموستا کریمی از مردم تقاضا کرد برای بهبود صحت و سلامتی امام جمعه بانه دعا کنند.
,ماموستا خدایی امام جمعه بانه از علمای سرشناس اهل سنت کردستان است و در برهه ای نیز امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری بوده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه