اخبار داغ

بخشدار امامزاده عبدالله آمل اعلام کرد؛

تخریب پل «آلشرود» آمل بر اثر سیل/ پل ارتباطی دو روستا در انتظار تامین اعتبار استانی

تخریب پل «آلشرود» آمل بر اثر سیل/ پل ارتباطی دو روستا در انتظار تامین اعتبار استانی
محمدباقر ضربی گفت: پل «آلشرود» آمل بر اثر سیل متاسفانه بیش از یه دهه است نیمه کاره مانده و برای تکمیل این پروژه نیاز به تامین اعتبار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد باقر ضربی در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به تخریب پل آلشرود با سیلاب چند روز گذشته گفت: پل آلشرود متاسفانه بیش از یه دهه است نیمه کاره مانده و برای تکمیل این پروژه نیاز به تامین اعتبار است.

وی با بیان اینکه تکمیل این پل نگاه مدیران استانی را می طلبد، عنوان کرد: اعتباری بالغ بر 600 میلیون تومان برای اتمام این پروژه پیش بینی شده است، که باید تامین شود.

بخشدار امامزاده عبدالله تصریح کرد: این پل راه ارتباطی دو روستای سنگ درکا و عالی کیا سلطان است و اگر بخواهیم مسیر جایگزین برای تردد استفاده کنیم، فاصله زیادی لازم است که باعث سختی مسیر می شود، همچنین بخاطر دامداری های زیادی که در این منطقه وجود دارد، رفت و آمدها زیاد است.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر با هماهنگی و همت شهرداری امام زاده عبدالله رفت و آمد از پل میسر گردید اما نیاز کار اصولی تر دارد.

ضربی به سیل چند روز گذشته اشاره کرد و افزود: پل الشرود با وقوع سیل در چند سال گذشته این پل دچار خسارت و تخریب شده بود که با باران چند روز گذشته دیواره های پل شکسته شد.

وی خاطر نشان کرد: از پل آلشرود فرماندار به همراه معاونین بازدید به عمل آورده و مقرر شد از طریق ستاد بحران استان پیگیری های لازم صورت پذیرد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه