رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه خبر داد؛
کشف و ضبط بیش از ۲ تن زغال و چوب قاچاق در کهگیلویه
اویزش گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲ تن زغال و چوب قاچاق در شهرستان کهگیلویه کشف و ضبط شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه در گفتگو با صبح زاگرس گفت: شب گذشته سودجویان قصد داشتند ۲۰ کیسه زغال را از منطقه چاروسا به استان خوزستان قاچاق کنند که با هماهنگیهای لازم با دستگاه قضا، ماموران نیروی انتظامی این محموله توقیف و وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,هدایت الله اویزش افزود: پس از طی مراحل قانونی و تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی و دستگاه قضایی جهت صدور رای ارسال می شود.
,وی تصریح کرد: برای جلوگیری از تخریب و قاچاق چوب و زغال با گشت و مراقبت های جاده ای، شبانه روز توسط همکاران حفاظت در جاده ها صورت می پذیرد و با هماهنگی نیروهای انتظامی افرادی که مبادرت به قطع و یا حمل چوب و زغال جنگلی به خارج از شهرستان و استان کنند توفیف و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
,این مسئول بیان داشت: از ابتدای امسال تاکنون بیش ۲ تن زغال و چوب قاچاق در شهرستان کشف و ضبط شد که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال و وسایل نقلیه نیز به پارکینک انتقال یافتند.
,آویزش از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله تخریب مراتع، قطع درخت، آتش سوزی، حمل هیزم و زغال قاچاق را به شماره تلفن ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت اطلاع رسانی کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه