در نشست با مدیران برقی مطرح شد؛
تذکر استاندار بوشهر به مدیران شرکت برق
محمدیزاده گفت: از مدیران شرکت برق منطقه ای بوشهر و فارس می خواهیم تا قبل از فصل تابستان مشکلات موجود برای تامین برق ایمن در استان بوشهر را سامان دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ار سپاس، محمدی زاده استاندار بوشهر در نشست با مدیران شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر گفت: شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر تدابیر و اقدامات لازم را برای تامین برق ایمن در استان بوشهر به ویژه برای فصل تابستان بیاندیشد و پروژه های نیمه تمام خود در استان را هم تکمیل کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,محمدیزاده اظهار کرد: با وجود تولید بیش از ۵ هزار مگاوات برق در استان بوشهر، زیبنده نیست همچنان استان بوشهر به ویژه در فصل تابستان با مشکل برق مواجه باشد.
,وی تاکید کرد: از مدیران شرکت برق منطقه ای بوشهر و فارس می خواهیم تا قبل از فصل تابستان مشکلات موجود برای تامین برق ایمن در استان بوشهر را سامان دهند.
,استاندار بوشهر عنوان کرد: قطعی و بروز مشکلات تامین برق علاوه بر بروز مشکلات برای مردم، فعالان اقتصادی و صنعتگران را هم با مشکل مواجه خواهد کرد به طوری که هم اکنون ۱۰ هزرا هکتار مزرعه پرورش میگوی استان اگر با مشکل برق مواجه شوند، تولید، اشتغال و صادرات استان هم با موانع زیادی رو به رو می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه