کارشناس مسائل سیاسی:
تکیه بر توان داخلی و رفع موانع تولید مهمترین مولفه برای تحقق گام دوم انقلاب است
میلاد ناصر زعیم گفت: تکیه بر توان و ظرفیت های داخلی و رفع موانع تولید می تواند مهمترین مولفه برای تحقق گام دوم انقلاب باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میلاد ناصر زعیم کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با "تیتریک" گفت: همت، کار مضاعف و حضور میدانی مدیران به منظور حل مشکلات مردم در دولت سیزدهم روحیه امید را به جامعه تزریق می کند و می تواند اعتماد از دست رفته مردم به مسئولین را بازگرداند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی ادامه داد: خوشبختانه با روی کارآمدن دولت انقلابی به یک باره سیر صعودی کرونا نیز فروکش کرد و با واکسیناسیون همگانی تمامی فعالیت های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از سر گرفته شدند.
,
ناصر زعیم افزود: برگزاری میز خدمت در مساجد، نماز جمعه، هیئت ها و حسینه ها با حضور مسئولین استانی و کشوری و ارتباط مستقیم مسئولین با مردم نیز نشان دهنده این است که این دولت به معنای واقعی کلمه درصدد کاهش فاصله بین مدیران و مردم است.
,
این کارشناس با اشاره به ثبات بازار در دولت سیزدهم تصریح کرد: هرگاه در خصوص کالایی با کمبود یا افزایش قیمت مواجه شدیم دولت ورود کرد و اخیرا نیز در موضوع برنج ایرانی، گوشت و سیب زمینی که این روزها در بازار دچار بی ثباتی شده بود، ورود نمود و اکنون نیز آرامش در بازار از بابت این کالاها برقرار است.
,
وی گفت: امروز در دولت انقلابی معنی تکیه بر توان داخلی را به معنای واقعی کلمه تجربه می کنیم و این به نظر من بهترین مولفه برای گام دوم انقلاب است.
,
ناصر زعیم ادامه داد: تکیه بر توان و ظرفیت های داخلی و رفع موانع تولید می تواند مهمترین مولفه برای تحقق گام دوم انقلاب باشد.
,
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: در دولت گذشته، نتیجه اعتماد به غرب را دیدیم زیرا دولت سیزدهم برای هر مشکلی در کشور مذاکره با استکبار و رفع تحریم ها را بهانه می کرد.
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه