استاندار یزد:
صنایع یزد تا آخر امسال باید حسابهایشان را به داخل استان انتقال دهند
فاطمی گفت: به تمام شرکتهای بزرگی که حساب بانکیهای آنها خارج از استان بود تا ۲۸ اسفند فرصت دادیم که حسابهای خود را به استان انتقال دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، مهران فاطمی استاندار یزد شامگان پنجشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان صنعت و معدن استان یزد گفت: مسئله آب در استان یزد در تمامی حوزه ها حیاتی است و برای تشکیل کنسرسیومی به این منظور باید اقدام جدی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,وی افزود: برای واگذاری معدن به منظور تامین هزینه های انتقال آب به یزد به توافق رسیده ایم و منتظر مصوبه دولت هستیم.
,استاندار یزد به موضوع استقرار حساب برخی از صنایع بزرگ یزد در بانکهای تهران اشاره و عنوان کرد: به تمام شرکتهای بزرگی که حساب بانکی های آنها خارج از استان بود تا ۲۸ اسفند فرصت دادیم که حسابهای خود را به استان انتقال دهند.
,فاطمی خاطرنشان کرد: این امر هم قانون است و هم مصوبه سفر دولت به استان یزد، لذا اگر این اتفاق نیفتد تمام خدمات استان به این واحدها قطع می شود.
,وی اظهار داشت: از سوی دیگر، بانکها موظف شده اند تمامی خدماتی که بانکها در تهران ارائه می دهند را به صنایع ارائه دهند در غیر این صورت تا جابجایی و تغییر مدیر بانک پیش می رویم.
,استاندار یزد اضافه کرد: هر دو مورد را در کنار هم پیگیری می کنیم تا بتوانیم در زمینه تامین مالی سرمایه ثابت و سرمایه در گردش واحدها، مشکلات را برطرف کنیم.
,فاطمی بیان کرد: ۳۶ هزار میلیارد تومان برای صنایع استان در سفر رئیس جمهور به یزد مصوب شد که این میزان مصوبه در هیچ استانی سابقه نداشته است.
,وی تأکید کرد: دستور رئیس جمهور این بود که تمامی واحدهایی که زیر ظرفیت تولید کار می کنند، مشکلاتشان احصا و دسته بندی شود و دو ماه بعد از سفر، مسائل و مشکلات آنها برطرف شود که به همت تشکل های بخش خصوصی مشکلات بررسی و جمع بندی شده و به زودی این جلسه را برگزار خواهیم کرد و امیدواریم گامی در راستای حل مشکلات صنایع یزد برداریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه