سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد:
۱۴۰ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستانهای یزد بستری هستند
اسلامی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد از بستری ۱۴۰ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای یزد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا اسلامی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا اظهار داشت: در حال حاضر ۱۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد بستری هستند که نسبت به روز گذشته بدون تغییر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا , .,وی ادامه داد: از این تعداد ۵۲ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبتهای ویژه حضور داشته و خدمات دریافت میکنند.
, .,سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در شبانه روز گذشته ۳۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد پذیرش شدند.
, .,اسلامی عنوان کرد: در حال حاضر شهرستان های ابرکوه، بهاباد، تفت و خاتم در وضعیت قرمز، شهرستان های خاتم و مروست در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
, .,وی با اشاره به فرا رسیدن نوروز باستانی بر تکمیل چرخه واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک در تجمعات تاکید کرد.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه