بازدید فرماندار بویراحمد از کارخانه های شن و ماسه شهرستان/مهدوی مطلق: قیمت شن و ماسه به نرخ قبلی برمی گردد+تصاویر
فرماندار بویراحمد در حاشیه بازدید از کارخانه های شن و ماسه شهرستان اعلام کرد: قرار شد تا تعیین تکلیف نهایی که به زودی باید مشخص شود، شن و ماسه به قیمت قبل برگردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس فرماندار شهرستان بویراحمد به همراه مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد، معاون دادستان شهر یاسوج و مسئول بسیج اصناف برای کنترل قیمت ها و شنیدن حرف تولیدی های شن و ماسه از برخی کارگاه های شهرستان بازدید کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,این بازدید در پی این بود که واحد های تولید شن و ماسه شهرستان قیمت شن وماسه و محصولات جانبی را به صورت خودسرانه افزایش داده بودند.
,فرماندار بویراحمد در حاشیه این بازدید اعلام کرد: قرار شد تا تعیین تکلیف نهایی که به زودی باید مشخص شود، شن و ماسه به قیمت قبل برگردد.
,

,

,

,
خبرنگار: شیخ ممو
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه