اخبار داغ

در جلسه بازرسی و کنترل بازار استان زنجان مطرح شد؛

بازرسی بازار به مرجع و محل اصلی کالا متمرکز شود/ ضرورت نظام‌مند کردن بازار اقلام اساسی

بازرسی بازار به مرجع و محل اصلی کالا متمرکز شود/ ضرورت نظام‌مند کردن بازار اقلام اساسی
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: بازرسی‌ها متمرکز به امور صنفی شده در حالی که بازرسی‌ها باید از محل تولید و سرمنشا صورت پذیرد و مرجع اصلی و سرچشمه را پیگیری کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; رضا مظفری، ظهر امروز در جلسه بازرسی و کنترل بازار استان زنجان با بیان اینکه برای هر یک از دستگاه‌ها وظایفی تعیین شده که به نحو احسن باید انجام دهند، اظهار داشت: توجه ویژه‌ای به نظارت در حوزه خدمات نشده و نظارت به سمت کالاها سوق داده شده و در حوزه خدمات تا زمانی که شکایتی انجام نشود، پرونده تشکیل نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی با بیان اینکه تعزیرات، بازرسی نیست و به عنوان دستگاه حاکمیتی وظیفه رسیدگی به پرونده‌ها را دارد، خاطرنشان کرد: بازرسی‌ها متمرکز به امور صنفی شده در حالی که بازرسی‌ها باید از محل تولید و سرمنشا صورت پذیرد و مرجع اصلی و سرچشمه را پیگیری کنیم.

,

مظفری در خصوص اینکه گفته می‌شود جرایم تعزیرات حکومتی بازدارنده نیست، گفت: قوانین بر اساس شرع مقدس الهی تدوین شده و اِعمال قانون، مراتب خود را دارد و در همان مرحله اول نمی‌توان پروانه واحد صنفی را باطل کرد.

,

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان در خصوص اخذ پروانه به نام غیر و استفاده واحد صنفی توسط افراد دیگر اظهار داشت: اتاق اصناف باید شرایط متقاضی را بررسی کند که آیا متقاضی شرایط احراز فعالیت در واحد مربوطه را دارد یا خیر؛

,

وی با بیان اینکه حذف واسطه و دلالی، یکی از خواسته‌های عامه مردم و مسئولان است، خاطرنشان کرد: سامانه‌ای در راستای شفاف‌سازی، راه‌اندازی شود تا مشخصات فروشنده و خریدار عمده کالا جهت جلوگیری از دلالی در آن ثبت شود.

,

*‌ بازار اقلام اساسی باید نظام‌مند شود

, *‌ بازار اقلام اساسی باید نظام‌مند شود, *‌ بازار اقلام اساسی باید نظام‌مند شود,

یوسف اسماعیل‌زاده، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان زنجان نیز با اشاره به رصدی که طی 3 ماه گذشته از بازار زنجان شده است، گفت: استان زنجان نسبت به استان‌های همجوار از جمله آذربایجان غربی و شرقی وضعیت بهتری دارد و برگزاری منظم جلسات کارگروه امنیت و سلامت غذایی، نتیجه داده است.

,

وی اظهار داشت: بازرسان باید به سمت محل‌هایی از جمله کارخانجات و فرشگاه‌های بزرگ بروند که بیشترین تاثیر بر بازار را دارد.

,

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: بازار اقلام اساسی مانند برنج و گوشت در دست چند نفر است که برای نظام‌مند کردن باید بر روی آن‌ها برنامه‌ریزی شود که قطعاً در این صورت، صنوف نیز به‌صورت پلکانی نظام‌مند خواهند شد.

,

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان زنجان گفت: تخلفات حتما به نام صاحب پروانه ثبت شود وگرنه تخلف ادامه پیدا می‌کند و نتیجه مطلوبی نمی‌توان گرفت ضمن اینکه لیست صنوف متخلف در دست اتحادیه باشد و در اختیار تیم‌های بازرسی قرار گیرد تا بر روی آن‌ها بیشتر تمرکز کنند.

,

*‌ تیم‌های تخصصی بازرسی تشکیل شود

, *‌ تیم‌های تخصصی بازرسی تشکیل شود, *‌ تیم‌های تخصصی بازرسی تشکیل شود,

پرویز خالقی، فرماندار زنجان نیز با اشاره به تشکیل کمیته نظارت بر بازار در ایام نوروز علاوه بر تیم‌های بازرسی گفت: 85 مورد بازرسی نشان داد که بازار می‌طلبد که میزان نظارت‌ها بیش از این باید باشد.

,

وی با بیان اینکه از نظارت بر حوزه خدمات، غافل شده‌ایم، اظهار داشت: علاوه بر حوزه لوازم یدکی باید از حوزه خدمات نیز بازرسی شود ضمن اینکه پیشنهاد می‌شود تیم‌های بازرسی هم تشکیل شود و بازرسی‌ها منحصر به ساعت‌های خاصی نشود و در طول روز و حتی شبانگاه صورت پذیرد.

,

خالقی با بیان اینکه تعداد واحدهای فاقد مجوز در شهرستان در حوزه‌های مختلف بالا است که باید جدی گرفته شود، گفت: وقتی صنف دارای پروانه، تخلف می‌کند صنف فاقد پروانه بیشتر از آن تخلف خواهد کرد.

,

روح‌الله حسنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز گفت: نوسانات خیلی زیادی در قیمت نهاده‌های تولیدی وجود دارد.

,

وی با بیان اینکه مشکل آنچنانی در تامین و تولید کالاها وجود ندارد، اظهار داشت: مشکل عمده در توزیع و به‌خصوص توزیع کالاهای یارانه‌ای است.

,

حسنی خاطرنشان کرد: عدم تناسب قیمت نهایی با هزینه‌های تولید، عدم تناسب امکانات و نیروها با حجم فعالیت‌ها نیز بخش دیگری از مشکلات است ضمن اینکه برخی دستورالعمل‌های کشوری گاهی دچار نقصان است که نیاز به اصلاح رویه‌ها و فرآیندها داریم و روش صدور مجوز کسب و کارها باید تغییر کند.

,

اسماعیل مسلمی، معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز گفت: زمانی 45 نفر بازرس داشتیم که با خروج همکاران این تعداد به 23 نفر رسیده که در بخش صمت و کشاورزی فعال هستند و این یکی از مشکلات اصلی سازمانی است.

,

وی افزود: از ظرفیت بسیج و بازرسان افتخاری نیز استفاده می‌شود اما در نهایت، پرونده باید از طریق همکاران و از سامانه به تعزیرات حکومتی ارسال شود.

,

مسلمی در خصوص مشکلات مربوط به حوزه آرد و نان اظهار داشت: صَرفه اقتصادی و قیمت‌گذاری، عوامل مهمی برای هر واحد نانوایی است که قیمت نان طی بیش از 7 سال ثابت بود و هزینه‌های جانبی (به جز آرد که قیمت آن سالانه افزایش پیدا می‌کرد) به‌روز نشده بود و نرخی هم که در سال 1400 برای نان داده شد، کارشناسی‌شده نبود و قیمت مورد نظر نانوایان نبود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه