دبیر هیئت تکواندو استان قزوین:
ورزشکار قزوینی مربی تیم ملی تکواندو نونهالان شد
مجتبی حبیبی گفت: پروین کشاورز به عنوان دومین ورزشکار قزوینی سمت مربیگری تیم ملی تکواندو نونهالان کشور را کسب کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی حبیبی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی صبح قزوین؛ با اشاره به انتخاب ورزشکار قزوینی به عنوان مربی تیم ملی تکواندو کشور اظهار کرد: پروین کشاورز که سرمربیگری تیم تکواندو غفاری تاکستان در لیگ نوجوانان را بر عهده دارد به عنوان دومین ورزشکار قزوینی سمت مربیگری تیم ملی تکواندو نونهالان کشور را کسب کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین؛,
وی افزود: این مربی جهت آماده سازی تیم ملی برای حضور در رقابتهای نونهالان قهرمانی آسیا که در روزهای 31 مرداد تا 5 شهریور ماه در هوشیمینه ویتنام برگزار میشود در اردوی همدان حضور دارد.
, ,
دبیر هیئت تکواندو قزوین با بیان اینکه از قزوین ورزشکاری در تیم ملی نونهالان حضور ندارد، گفت: متاسفانه 3 بازیکن قزوینی در دور دوم انتخابی تیم ملی حذف شدند.
, ,
حبیبی در پایان تاکید کرد: با ایجاد بازیهای تدارکاتی و حضور مربیان شایسته در قزوین باید شرایط حضور هرچه بیشتر بازیکنان استان در تیمهای ملی کشور را فراهم کنیم.
, ,
گفتنی است که پروین کشاورز سابقه حضور در مسابقات جهانی 2007 ازمیر و حضور در تیم ملی بزرگسالان را در کارنامه خود دارد و همچنین در چندسال اخیر با هدایت تیم تکواندو غفاری تاکستان و هیئت تکواندو شهر محمدیه موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی لیگ کشور شده است.
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه