رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد مطرح کرد:
مهار آتش سوزی در منطقه کاکان بویراحمد/متخلفان به دستگاه قضا معرفی شدند+تصاویر
حسن زاده رئیس منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان بویراحمد از مهار اتش سوزی در منطقه دره علی کاکان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسن زاده رئیس منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان بویراحمد در گفتو گو با صبح زاگرس در این رابطه گفت: آتشسوزی امروز در منطقه دره علی پناهی کاکان صورت گرفت که عرصه ای به مساحت یک هکتار دچار حریق شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی خاطر نشان کرد: این آتش سوزی با حضور به موقع مردم طبیعت دوست همچنین نیروهای منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان بویراحمد با کمترین میزان خسارت مهار شد.
,
, حسن زاده در ادامه افزود: متاسفانه در این سانحه تعداد زیادی درختچه کیکم.ارزن و خوشت دچار خسارت شدند و در ضمن متخلفین این آتش سوزی با همکاری پاسگاه انتظامی و قاضی کشیک شناسایی و جهت سیر مراحل قضایی به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.
,
,
رئیس منابع طبیعی و ابخیز داری شهرستان بویراحمد در پایان عنوان کرد: با توجه به خشک شدن عرصه های مراتع و جنگل ها به همشهریان عزیز توصیه میشود از روشن کردن آتش در این عرصه ها جدا خودداری کنند در ضمن در صورت هرگونه مشاهده تخلف با تلفن 1504تماس بگیرند.
, خبرنگار: بامشاد
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه