اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران اعلام کرد؛

مذاکره با وزارت نیرو برای باروَرکردن ابرها برای جبران کمبود آب سد شهیدرجایی ساری

مذاکره با وزارت نیرو برای باروَرکردن ابرها برای جبران کمبود آب سد شهیدرجایی ساری
محمدابراهیم یخکشی گفت: در ارتباط با منابع آبی سد شهید رجایی ساری، بارور کردن ابرها نیز یکی از طرح هایی است که در این حوزه در حال بررسی ست که در همین رابطه هماهنگی‌هایی انجام دادیم و وزارت نیرو نیز قبول کرده تا بخشی را به صورت آزمایشی در حوزه تجن انجام دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدابراهیم یخکشی در گفت وگو با خبرنگار بلاغ، با تأکید بر اینکه عمده مشکلات مردم شهرستان جویبار در حوزه آب است اظهار کرد: علت نیز یا در رودخانه های این منطقه است که با کمبود آب مواجه شده و یا آبهای زیرزمینی این منطقه که علاوه بر کمبود آب با شوری مواجه است.

وی خاطرنشان کرد: باوجود اینکه جویبار مردم سخت کوشی در حوزه کشاورزی دارد ولی از لحاظ آبی در شرایط ضعیفی به سر می برد و محدودیت دارد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران در ادامه با اشاره به اینکه آب شهرستان جویبار از طریق منابع سد شهید رجایی و رودخانه سیاهرود و سد البرز یا لفور تأمین میشود، گفت: بخش عمده منطقه هدف این منابع شهر جویبار است، ولی با این هدف گذاریها و منابع تأمینی که در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه با مشکل عدم اجرای کامل طرح ها مواجه هستیم، با خشکسالی نیز مقابله میکنیم که در همین رابطه ما در سد شهید رجایی با کمبود آب رو به رو هستیم.

این مسئول با اشاره به جلساتی که در سال جاری برای رفع موانع آبرسانی به شهرستان جویبار برگزار شد بیان کرد: ما در این جلسات به این نتیجه رسیدیم که یا بخشی از مناطق را آبرسانی نکنیم و یا اگر قرار است آبرسانی صورت گیرد به صورت نوبت بندی انجام شود به همین دلیل طرح نوبت بندی در حوزه سد شهید رجایی در حال انجام است و ممکن است مشقت هایی نیز برای مردم جویبار ایجاد کرده باشد که هم عذرخواهی میکنم و هم تقاضای صبوری دارم تا از این شرایط خشکی که خارج از اراده ما بوده عبور کنیم.

یخکشی بیان کرد: در ارتباط با منابع آبی سد شهید رجایی ، بارور کردن ابرها نیز یکی از طرح هاییست که در این حوزه در حال بررسی ست که در همین رابطه هماهنگی هایی انجام دادیم و وزارت نیرو نیز قبول کرده تا بخشی را به صورت آزمایشی در حوزه تجن انجام دهیم تا شاید بتوانیم مقداری از کمبود آب را جبران کنیم.

وی با اشاره به آب بندان های شهرستان جویبار و اعلام اینکه در نظر داریم با تعدادی از اینها ما گفتگو کنیم تا کمک کنند در این شرایط سخت حداقل از آب بندان ها برای کشت اول بهره گیریم که این مشارکت و مساعدت همه را میطلبد تا کمک کنند از این شرایط بحرانی عبور کنیم، گفت: یکی دیگر از کارهایی که برای این منطقه در دستور قرار دادیم احداث سد لاستیکی در پائین دست حوزه سیاهرود می باشد که بعنوان دومین سد لاستیکی منطقه است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه در سال گذشته با سیلی که بوقوع پیوست یکی از مشکلاتی را که در بحث انتقال آب از شهرستان بابل به جویبار داشتیم بازسازی سیفونی بود که در اثر سیل دچار مشکل شد و با هزینه ای بالغ بر 50  میلیارد تومان این مشکل را برطرف کردیم خاطر نشان کرد: اگر این هزینه های پنهان انجام نمیشد امروز مردم شهر جویبار نه آبی داشتند و نه از انجام این طرح ها میتوانستیم صحبت کنیم، بر همین اساس ما از مردم استدعا داریم تا با مشارکت خود در بحث انتقال آب از سد البرز به شهر جویبار کمک کنند چرا که با کمبود منابع مالی در این حوزه مواجه هستیم.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه