اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور مطرح کرد؛

مهار بیابان زایی با عزمی همگانی با شعار "عبور از خشکسالی - با مشارکت همگانی"

مهار بیابان زایی با عزمی همگانی با شعار "عبور از خشکسالی - با مشارکت همگانی"
رییس سازمان جنگل ها،مراتع،آبخیزداری کشور گفت:سال گذشته بیش از 85 هزار هکتار عرصه های بیابانی را با کمک مردم و خیرین و فعالین حوزه صنعت و معدن توانستیم که تثبیت کنیم و امسال هم 100 هزار هکتار را هدف گذاری کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود منصور رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در گفت و گو با  تهران پرس، با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده در سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری در حوزه بیابان زدایی در کشور اظهار داشت:در حوزه بیابان زدایی ما باید ابتدا تلاش کنیم که با بیابان زایی مقابله کنیم به همین دلیل هم عنوان کنوانسیون به عنوان روز جهانی مقابله با بیابان زایی است،یعنی ما اول باید تلاش کنیم که بیابان جدیدی تشکیل نشود و باید جنگل ها، مراتع کشاورزی و پوشش گیاهی به طور کلی حفظ شود.

رییس سارمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت:ما توانستیم سی میلیون هکتار پهنه کشور که در مرز بیابان و بیابان زایی و در مرز فرسایش بادی بودند را بیش از 8.7 هکتار آن را تثبیت کنیم که منشأ نگرانی بودند و بعضی از آنها را به عنوان تفرجگاه سرسبز تثبیت شده اند و نکته دوم اینکه به مشارکت طلبیدن دستگاه ها و مردم است که دستگاه های فرهنگی همچون آموزش و پرورش،سمن ها و تشکل ها بیایند تا در قالب پروژه ها مشارکت کنند که تاکنون مردم پای کار آمدند و دستگاه ها در قالب مسئولیت اجتماعی به خوبی کمک می کنند.

مسعود منصور افزود: ما سال گذشته بیش از 85 هزار هکتار عرصه های بیابانی را با کمک مردم و خیرین و فعالین حوزه صنعت و معدن توانستیم که تثبیت کنیم و امسال هم 100 هزار هکتار را هدف گذاری کردیم که اگر ان شاءالله این عزمی همگانی که در شعار امسال عبور از خشکسالی با مشارکت همگانی است تقویت بشود حتما مهار بیابان زایی را از یک طرف داریم و احیای عرصه های بیابانی قبلی را در جهت دیگر خواهیم داشت.

وی اظهار کرد:شرایطی که طبیعت پیدا می کند آثارش را به اشکال مختلف نشان می دهد، گاهی سیل و گاهی ریزگرد است و در تهران هم ما پدیده فرونشست را داریم که به شدت باید برداشت آب از سفره های زیرزمینی را مدیریت کرد و از مردم و مسئولین و وزارت نیروخواهش می کنم که در این جهت تلاش کنند که قطعا اگر مدیریت نشود با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد که یکی از این مشکلات فرونشست است و پدیده دوم ریزگردها است که البته گاهی هم با منشأ خارجی وارد کشور می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه