با دستور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور؛
عملیات اجرایی مدرسه ۶کلاسه روستای سایهخوش در پنجمین روز بعداز وقوع زلزله آغاز شد
هاشمی از آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۶ کلاسه روستای سایهخوش در پنجمین روز بعداز وقوع زلزله خبر داد و گفت: این مدرسه با زیربنای ۵۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر۶ میلیارد تومان با مشارکت خیرین و سازمان نوسازی مدارس کشور احداث میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید فخرالدین هاشمی مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: در زلزله بامداد روز شنبه آسیبهای جدی به مدرسه ۶ کلاسه «۱۵ خرداد سایه خوش» که سال ساخت آن ۱۳۴۸ و قدمتی بیش از ۵۰ ساله دارد و از پیش در لیست فضاهای نیازمند تخریب و بازسازی قرار داشته وارد شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی افزود: به دستور رخشانی مهر رییس سازمان نوسازی مدارس کشور بلافاصله عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.
,هاشمی اضافه کرد: امروز عملیات اجرایی مدرسه ۱۵ خرداد در منطقه سایه خوش آغاز شد تا دانش آموزان این منطقه در فصل بازگشایی مدارس همزمان با دانش آموزان سراسر کشور از یک فضای آموزشی ایمن و استاندارد برخوردار باشند.
,هاشمی همچنین تصریح کرد: این مدرسه با زیربنای ۵۰۰ مترمربع درقالب ۶ کلاس با اعتباری بالغ بر۶ میلیارد تومان با مشارکت خیرین و سازمان نوسازی مدارس کشور احداث می شود.
,به گفته وی، مدرسه «گلستان دانش» که ساختمان آن در سال ۱۳۹۱ احداث شده است، هیچگونه آسیبی ندیده و فقط دیوار محوطه آن که قدیمی بوده دچار آسیبهایی شده است و اکنون محل استقرار نیروهای امدادی در منطقه سایه خوش می باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه